Kleine bedankjes om weg te geven

August 06, 2021

Kleine bedankjes om weg te geven

Bedankje in de vorm van houten wasknijpers

Ben jij het ook zo beu om steeds maar weer een pen, notitieboekje, opener of andere prullaria weg te geven als bedankje? Denk dan eens aan een bedankje in de vorm van een gepersonaliseerde wasknijper. Bij Knijpertjes weten we inmiddels dat je met een houten wasknijper iemand echt kan verrassen en mensen vinden het ontzettend leuk om eens een origineel bedankje te ontvangen!

Wil jij je onderscheiden van het gros en een leuk bedankje weggeven waar ook nog eens een mooi verhaal aan vast zit? Neem dan een kijkje op Knijpertjes.nl en laat je inspireren. Je zal gegarandeerd versteld staan van de vele mogelijkheden op het gebied van houten wasknijpers.

Duurzaam bedankje

Onze originele bedankjes in de vorm van houten wasknijpers zijn duurzaam en worden maatschappelijk verantwoord vervaardigd en verpakt. Knijpertjes werkt vaak samen met specialisten uit de omgeving en onderneemt bewust.

Wanneer er houten knijpers verpakt moeten worden of moeten worden voorzien van een decoratie of iets dergelijks dan besteden we dit veelal uit aan Cello. Hier werken mensen met een beperking tot de reguliere arbeidsmarkt. Naast het feit dat we hiermee maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij, en zeker ook zij, het ontzettend leuk om met de knijpertjes bezig te zijn.

Klein bedankje

In de meeste gevallen worden kleine bedankjes weggegeven op beurzen of worden ze uitgedeeld op kantoor aan bezoekers. Ook bij een opening, jubileum of andere feestelijke gelegenheid worden nog wel eens kleine bedankjes uitgedeeld.

Een kleine wasknijper met een pakkende tekst en/of logo is dan erg origineel om weg te geven. Klem het knijpertje aan een bedank kaartje, zakje snoep, folder of je visitekaartje en je blijft direct vers in het geheugen van de ontvanger. Dit resultaat zul je met een pen niet bereiken ;)

Goedkope bedankjes

Voor elke portemonnee hebben we bij Knijpertjes een passend bedankje. Je kan je (gepersonaliseerde) bedankjes zo duur maken als je zelf wilt. Uiteraard is de prijs ook erg afhankelijk van het aantal. Hoe groter de oplage des te lager de prijs. Je kunt bij ons al goedkope bedankjes laten personaliseren vanaf 25 stuks. Vertel ons waar je de bedankjes voor wilt gaan gebruiken dan denken we graag met je mee en kunnen we je voorzien van het beste advies.

Luxe bedankjes

Heb je wat meer te besteden dan kunnen we diverse houten knijpers bijvoorbeeld voorzien van een magneet of punaise. Of de knijpers op een passende manier verpakken. Denk hierbij aan een mooi glazen flesje of glazen potje, op een kaartje gestoken en verpakt in een zakje met een gepersonaliseerde topkaart als sluiting of ga voor een mooie grote wasknijper met een kaars of bloembuisje.

1001 mogelijkheden voor een echt origineel bedankje!

* Klein bedankje
* Gepersonaliseerd bedankje
* Kaars cadeau