Knijpers onmisbaar op je bruiloft?!

September 24, 2018

Originele bruiloft bedankjes | Knijpertjes.nl

Knijpertjes bruiloft tips

Wanneer je gaat trouwen dan zijn knijpers praktisch onmisbaar. Kleine wasknijpertjes kun je op deze speciale dag namelijk goed gebruiken. Als houten knijper specialist kunnen we je daarom als geen ander van advies voorzien. Knijpertjes geeft je hier alvast een aantal handige tips.

- Klem een aantal vlinder knijpers aan bloemen, glazen of takken ter decoratie.
- Klem de houten mini knijper aan je bedankjes.
- Steek de knijper op bij de persoon die je hebt gesproken op jullie feest of receptie. (Zo weet je direct wie je nog niet gesproken hebt en hou je overzicht.)
- Klem een leuke foto van jullie tussen de knijper en geef deze aan je gasten als origineel bedankje.
- Laat ons je houten mini knijpers personaliseren met jullie namen en/of trouwdatum.
- Klem houten wasknijpers met naam aan de voet van de wijnglazen om zo op een originele manier de tafelschikking te maken.
- Wil je een origineel gastenboek? Maak een rek, waslijn, grote fotolijst of gebruik een dikke boom waar je met touw en mini knijpers kaartjes aan hangt zodat al je gasten een eigen kaartje hebben om hun felicitatie en een leuke boodschap voor jullie op te schrijven.

Gepersonaliseerde mini knijpers voor je bruiloft | Knijpertjes.nl  Gepersonaliseerde houten wasknijpers | Knijpertjes.nl  Mini knijpers met naam of logo | Knijpertjes.nl  Originele bruiloft bedankjes van Knijpertjes | Knijpertjes.nl

Gepersonaliseerde houten wasknijpers

Bij Knijpertjes.nl kunnen we praktisch alle houten knijpers voor je personaliseren. Denk hierbij aan een wasknijper met jullie namen en/of trouwdatum. De knijpers kunnen we voor je bedrukken of graveren. Al vanaf 25 stuks kun je bedrukte knijpers bestellen. Dit geldt ook voor de knijpers met een gravure. Met gepersonaliseerde wasknijpers geef je een persoonlijk aandenken aan je gasten.

Originele bruiloft bedankjes

Je hebt tegenwoordig een groot aanbod aan bruiloft bedankjes. Van flesjes water met een eigen etiket erop tot paracetamol waarvan het doosje bedrukt is met een eigen tekst. Maar wat gaan je gasten daar thuis mee doen? Als het water op is wordt het flesje weggegooid en zo ook met het doosje paracetamol. Jammer toch?!

Wanneer je een houten knijper als bedankje geeft dan wordt deze bewaard en zelfs nog jarenlang gebruikt!

Wasknijpers voor talloze doeleinden

Wasknijpers zijn multifunctioneel en kun je gebruiken voor talloze doeleinden. Hieronder vind je een lijstje met de meest voorkomende gebruiken.

- Zakkensluiter
- Memohouder
- Kaarthouder
- Fotohouder
- Decoratief
- Kabelklem
- Oortjes houder

Originele kaarthouder gepersonaliseerd | Knijpertjes.nl  Originele fotohouder gepersonaliseerd | Knijpertjes.nl  Decoratie knijper vlinder wit | Knijpertjes.nl  Gepersonaliseerde houten knijpers | Knijpertjes.nl

Houten knijpers met magneet

Een van de eigen ontwerp knijpers van Knijpertjes zijn magneet knijpers. Deze houten knijpers zijn voorzien van een magneet zodat je ze voor nog meer doeleinden kunt gebruiken. Super handig aan je magneetbord, afzuigkap of verwarming. Je klemt er kaarten, memo's en foto's tussen en houd zo alles mooi bij elkaar. We hebben kleine houten wasknijpertjes met een magneet maar ook grote houten wasknijpers met een hele sterke magneet. Tussen de grote knijper kun je zelfs je kalender klemmen! Al deze knijpers kunnen we voor je personaliseren met een bedrukking of gravure. Onze magneet knijpers zijn ook erg leuk en origineel om cadeau te geven!

Wil je meer informatie over een van onze originele knijper producten? Neem gerust contact op via mail, info@knijpertjes.nl of neem een kijkje in onze webshop.