Knijpertjes & Black Friday

November 26, 2020

Knijpertjes Black Friday | Kortingscode

Knijpertjes Black Friday Weekend

Ieder jaar is het weer zover, Black Friday. Dit jaar doet Knijpertjes mee met een toffe kortingsactie. Een heel weekend lang kun je voordelig originele cadeaus in de vorm van houten wasknijpers shoppen!

Waarom Black Friday bij Knijpertjes?

Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen om kerstcadeaus en Sinterklaas in te kopen. Bij Knijpertjes vind je onder andere leuke kleine wasknijpertjes met de staf van Sinterklaas erop geprint. Deze rode mini knijpers kun je gebruiken om je cadeau te decoreren of je zak snoep te sluiten.

Voor Kerst hebben we een collectie wasknijper producten waaronder grappige kleine wasknijpertjes met kerstmannen, kerstsokken en sterren. Gebruik onze decoratieve mini knijpers om in je kerstboom te klemmen, je kerstkaarten op te hangen of om het naamkaartje aan je cadeau te bevestigen.

Black Friday en Knijpertjes

In Amerika is Black Friday de dag na Thanksgiving. In Nederland is het, ondanks dat wij geen Thanksgiving vieren, al bijna net zo populair. Veel winkels en webshops adverteren met aantrekkelijke aanbiedingen om klanten naar hun winkels te trekken.

Bij Knijpertjes blijven we niet achter en komen we onze klanten graag tegemoet met een aantrekkelijke kortingsactie. Zo profiteer je van vrijdag 27 november tot en met maandag 30 november van 20% korting op je totale aankoopbedrag!

Knijpers Black Friday Kortingscode

Als je met Black Friday meedoet doe je eigenlijk automatisch ook mee met Cyber Monday. Zo kun je een lang weekend naar harte lust shoppen met korting. Bij Knijpertjes ontvang je met kortingscode: WEEKEND20 direct 20% korting op je totale aankoopbedrag. Een heel weekend lang voordelig originele cadeaus, houten wasknijpers, magneet knijpers, grote wasknijpers, mini knijpers, flessenpost en nog veel meer originele houten wasknijper producten shoppen.

De kortingscode kun je zo vaak gebruiken als je maar wilt en deze mag je aan iedereen doorvertellen ;)

Direct naar de leukste Knijpertjes producten

Ontdek onze originele cadeau artikelen en bijzondere geschenken in de vorm van houten knijpers in onze webshop of klik op een van de onderstaande links om direct de leukste Knijpertjes producten te bekijken.

- Knijpertjes catalogus
- Originele cadeaus
- Originele kaart cadeaus (nieuw!)