Houten wasknijpers & Valentijn

February 02, 2022

Mini wasknijpers met hartje | Knijpertjes

Mini wasknijpers voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is altijd op 14 februari. Op deze dag is het de bedoeling dat je een geheime liefde of je geliefde laat weten dat je ontzettend gek op hem of haar bent. Heel veel mensen kiezen ervoor om een kaartje te sturen of te geven met eventueel nog een klein cadeautje. Bij Knijpertjes hebben we hier een originele aanvulling op. Onze kleine wasknijpers met hartje zijn namelijk uitermate geschikt om ook met Valentijn te gebruiken. Denk aan:

- Cadeau decoratie
- Zakkensluiter
- Je kaart of foto ophangen of ergens aan klemmen

Een origineel Valentijn cadeautje kopen

Uiteraard zullen bloemen en chocolade het altijd goed blijven doen met Valentijn maar als je een origineel Valentijn cadeautje wilt of een origineel kleinigheidje bij je bloemen of chocolade wilt geven lees dan nog even verder.

Met een Valentijn cadeautje van Knijpertjes geef je iets unieks en iets wat blijft!
Waar bloemen verwelken en chocolaatjes in no time opgesnoept zijn heeft de ontvanger van een Knijpertjes cadeau hier nog maanden of zelfs jarenlang plezier van. Hiermee wordt diegene dag in dag uit herinnert aan jouw liefdevolle gebaar. Dit gevoel van verbinding is onbetaalbaar toch?!

Knijpertjes Valentijn cadeaus

Een van onze populaire houten wasknijper producten rondom Valentijn zijn onze magneet knijpers met hartjes print. Met deze magneet knijper hang je je Valentijnskaart direct op aan je koelkast, magneetbord, afzuigkap of andere magnetische ondergrond. Niet alleen handig maar ook nog eens erg decoratief ;-) Heb je geen magnetische ondergrond dan kun je de knijper ook gebruiken als kaarthouder en je kaart ertussen klemmen en op de lange zijkant van de wasknijper neerzetten. Deze magneet wasknijper is 72x18mm en heeft dus de breedte van een normale wasknijper.

Onze mega grote houten wasknijper met hartjes print is te gebruiken als kaarthouder maar kun je ook met een powerstrip ophangen als originele ophanghaak. Plak hem tegen je badkamerdeur en klem er je handdoek, kleding of badjas tussen. De knijper kan tot 2kg dragen en is 14x3cm groot.

Flessenpost Valentijn

Met flessenpost Valentijn maak je in een handomdraai een originele fotoslinger. In de fles zitten 10 houten miniknijpers van 35x6mm en om de nek van de fles hebben we 1,2m jute touw gedraaid. Hiermee hang je de leukste foto's van jou en je geliefde op een originele manier op. Zo maak je een herinneringen Knijpertjes waslijn die erg decoratief staat in ieder interieur. Hang hem in het toilet, je keuken, kantoor of slaapkamer. Iedere keer als je hem ziet hangen gaan waarschijnlijk je mondhoeken omhoog en krijg je er een blij gevoel bij.

Klik op een van de onderstaande links om direct onze leukste Valentijn cadeaus te bekijken.

* Magneet knijper hartjes
* Grote knijper hartjes
* Flessenpost Valentijn