Ophanghaken van hout

October 15, 2021

Originele ophanghaken kopen? | Knijpertjes.nl

Ophanghaken grote wasknijpers

Bij Knijpertjes bieden we je een ruim assortiment grote houten wasknijpers aan welke onder andere uitermate geschikt zijn om te gebruiken als originele ophanghaken. Denk hierbij aan grote naturel houten wasknijpers maar ook grote wasknijpers met hippe prints.

Wat dacht je van XL wasknijpers met een print van de Bloemenvaas van de bekende kunstenaar Davidsz of de Amandelbloesem van Van Gogh. Naast de prints van beroemdheden vind je in de collectie van Knijpertjes ook grote wasknijpers die je kan gebruiken als ophanghaak met prints van dieren, mooie rode tulpen, Hollandse huisjes en nog veel meer.

Unieke houten ophanghaken

Nu hoor ik je denken: "Wat is er nu zo speciaal aan deze wasknijper ophanghaken?"

Allereerst natuurlijk het design van onze XL wasknijpers. Dit is een eigen ontwerp en ga je nergens anders terug zien.

Al onze knijpers zijn van hout en we streven ernaar zo duurzaam en maatschappelijk verantwoord mogelijk te produceren.

Nergens anders zul je deze grote wasknijpers met print tegenkomen. Ze zijn uniek, origineel, oersterk en super handig!

Lees snel verder om erachter te komen waarom onze unieke houten ophanghaken nou zo ontzettend handig zijn.

Ophanghaken ophangen zonder boren

Ja je leest het goed. Om onze grote wasknijper ophanghaken op te kunnen hangen heb je geen boormachine nodig en ook geen spijkers of schroeven. Het enige wat je nodig hebt is een Tesa Powerstrip Strong.

Je plakt deze plakstrip op de achterzijde van de grote houten wasknijper en hangt de wasknijper ophanghaak op waar je maar wil. Denk bijvoorbeeld aan je keukenkastjes, (zijkant) koelkast, garderobekast, tegelwand in je badkamer of toilet, tegen je keukenblok, badkamermeubel, deuren etc. etc.

Ophanghaak ophangen zonder boren | Knijpertjes  Ophanghaken voor in de keuken | Knijpertjes  Houten ophanghaak wasknijper XL | Knijpertjes.nl

Kleine uitzondering:

Plak de wasknijper ophanghaak niet tegen een stucwand of wand met behang als je van plan bent hem ook ooit weer eraf te halen want dan kan je de wasknijper niet meer schadevrij verwijderen. De plakstrip is namelijk zo sterk dat deze een stukje wand ermee af zou trekken.

Sterke houten ophanghaken

Onze grote wasknijpers zijn oersterk en kunnen heel veel items vasthouden. Wanneer je een grote wasknijper ophanghaak op gaat hangen met een Tesa Powerstrip Strong kan deze tot wel 2kg dragen!

Klem er bijvoorbeeld je handdoek, badjas, gastendoekje, ovenwand, pannenlappen, kleding en dergelijke tussen. Geen gedoe meer met lusjes, klemmen en klaar!

Wat ook leuk en erg handig is:

Klem een bakje of mandje tussen de bek van de wasknijper. Hierin kun je dan een leuk plantje, toiletspulletjes, sokken of andere prullaria in doen.

Originele ophanghaak | Knijpertjes  Originele houten ophanghaak wit | Knijpertjes  Originele ophanghaken | Knijpertjes 

Grote wasknijper ophanghaken kopen

In onze collectie Grote Knijpers vind je een ruim assortiment aan wasknijper ophanghaken. Mocht je niets naar je smaak kunnen vinden dan is er altijd nog een mogelijkheid om onze wasknijpers te laten personaliseren naar wens. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee!

info@knijpertjes.nl