Origineel bedankje juf

January 27, 2021

Persoonlijke bedankjes | Knijpertjes.nl

Leuke bedankjes voor juf&meester

Ieder schooljaar staat er weer een juf of meester klaar om je van alles te leren. Zeker tot je 12e jaar staat hij of zij 5 dagen in de week voor je klaar om je te ondersteunen in jouw persoonlijke groei. Een dankbaar beroep toch?!

Daarom is het als juf of meester zijnde ontzettend leuk om een origineel bedankje te ontvangen aan het einde van een schooljaar. Op die manier voelen ze zich gewaardeerd en zullen ze ook het volgend schooljaar weer ontzettend hun best doen om jouw zo goed mogelijk te begeleiden. Maar wat is nu een leuk bedankje voor je juf of meester?

Kleine bedankjes voor juf&meester

De meeste ouders kopen een klein bedankje. Een blijk van waardering hoeft tenslotte ook echt niet groot te zijn om iemand een goed gevoel te geven!

Bij Knijpertjes hebben we een ruim assortiment originele bedankjes die erg leuk zijn om te geven aan je juf of meester. Denk bijvoorbeeld aan een grote wasknijper met krijtbord en magneet of een houten wasknijper met eventueel een magneet en "Bedankt!" erop gegraveerd. Of een houten mini knijper met bedankt die je gebruikt als zakkensluiter of extra decoratie aan je eigen gemaakt kaart.

Originele bedankjes online bestellen? | Knijpertjes.nl  Kleine bedankjes kopen? | Knijpertjes.nl  Kleine bedankjes online bestellen | Knijpertjes

Originele bedankjes voor juf&meester

Wil je echt een origineel bedankje dan hebben we bij Knijpertjes iets geweldigs voor je! Wat dacht je van een klein glazen potje, gevuld met 24 kleine wasknijpertjes met 1,2m jute touw en een bedank kaartje met de tekst:

Ik knijp er tussenuit,
bedankt voor alles!

Met het touw en de knijpertjes kan je juf of meester een kaartenwaslijn of fotoslinger maken. Of misschien worden jullie tekeningen en knutselwerkjes er wel aan opgehangen?! Op die manier heeft niet alleen de juf of meester plezier van dit originele bedankje maar de hele klas!

Klein bedankje voor de juf | Knijpertjes  Klein bedankje afscheid school | Knijpertjes  Origineel bedankje voor juf | Knijpertjes.nl

Gepersonaliseerd bedankje voor juf&meester

Met een iets groter budget kun je je bedankje nog persoonlijker maken. Bij Knijpertjes kunnen we verschillende soorten en maten houten wasknijpers voor je personaliseren met een mooie gravure.

Neem bijvoorbeeld een grote houten magneet wasknijper en laat de naam van je juf erin graveren. Ze kan de knijper dan gebruiken als papierklem om kaarten, foto's, tekeningen, knutselwerkjes en paperassen bij elkaar te houden of op te hangen aan haar magneetbord. Een persoonlijk bedankje waar ze nog vele jaren plezier van zal hebben! En je weet zeker dat niemand anders hetzelfde bedankje zal geven ;)

Originele bedankjes van Knijpertjes

Benieuwd naar meer originele bedankjes van Knijpertjes, klik dan op de onderstaande link.

Originele bedankjes