Originele bedankjes & Knijpertjes

December 10, 2017

originele bedankjes | Knijpertjes.nl

Verras je klant met iets origineels!

Het einde van het jaar is in zicht en veel bedrijven geven hun trouwe klanten een bedankje. Het is een blijk van waardering en klanten waarderen dit. En uiteindelijk vind iedereen het leuk om een bedankje te krijgen toch?!

Bij Knijpertjes.nl krijgen klanten bij iedere bestelling een origineel bedankje. We vinden het leuk om een extraatje te geven en mensen blij te maken. We proberen daarom ook steeds weer iets nieuws te verzinnen zodat onze bedankjes ook echt origineel blijven en terugkerende klanten niet steeds hetzelfde bedankje krijgen.

Wil jij je klanten ook een origineel bedankje geven maar kun je zelf niets bedenken? Bij Knijpertjes denken we graag met je mee. Een leuk bedankje gepersonaliseerd met jouw eigen tekst of logo of een compleet knijper cadeau. We maken speciaal voor jou de perfecte knijper of knijper cadeau op maat. Geheel naar de wensen die jij op dat moment hebt.

Ook zijn onze gepersonaliseerde houten wasknijpers erg geschikt als promotioneel product. Wil jij dat mensen je bedrijf gaan onthouden? Geef ze dan een gepersonaliseerde houten knijper met je logo. Deze originele knijper producten worden dagelijks gebruikt en dus ook dagelijks gezien waardoor het vers in het geheugen van jouw (potentiële-) klant blijft zitten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor originele bedankjes of promotionele producten in de vorm van houten wasknijpers? Neem gerust contact op met Knijpertjes.nl en laat je vrijblijvend informeren. info@knijpertjes.nl