Originele relatiegeschenken & Bedankjes

July 12, 2017

Originele relatiegeschenken & Bedankjes

De vakantie staat nog voor de deur maar wij zijn nu al weer bezig met onze collectie originele relatiegeschenken en bedankjes...

Al jarenlang geven veel bedrijven aan het eind van het jaar een relatiegeschenk of bedankje aan hun klanten en leveranciers. Een traditie die ieder jaar weer enorm wordt gewaardeerd!
Wie wil er nu niet gewaardeerd worden?

Bij Knijpertjes begrijpen we dit als geen ander. Daarom bedenken we het hele jaar door nieuwe originele producten, veelal in de vorm van houten knijpers, waar mensen blij van worden.

Onze houten wasknijpers zijn niet zomaar wasknijpers...

Een knijper bestaat uit twee gelijke delen en is verbonden door één stevige veer. De een kan niet zonder de ander. Wanneer je een knijper uit elkaar haalt kunnen de onderdelen los van elkaar niets. Ze hebben elkaar nodig om sterk te staan. Zoals een relatie waarin beide partijen elkaar nodig hebben en versterken. Iedereen vindt het toch fijn om verbonden te zijn?

Op Knijpertjes.nl vind je werkelijk alles op het gebied van houten wasknijpers. Grote knijpers, magneet knijpers, kunst knijpers, knijpers met tekst en nog veel meer leuke knijper producten.

Onze grote houten knijpers, kleine knijpertjes en magneet knijpers zijn erg geschikt als origineel relatiegeschenk. We hebben voor iedere branche wel een passende houten knijper.

De knijpers zijn veelal geproduceerd uit pijnboomhout van topkwaliteit en in combinatie met de hand gedraaide veer van draadstaal zijn de houten wasknijpers een oersterk geheel. Deze unieke relatiegeschenken kunnen bewerkt worden met een gravure naar wens, bijvoorbeeld een pakkende tekst of het logo van je bedrijf. Wil je het geheel in een mooie, gepersonaliseerde, cadeauverpakking? Ook daar kunnen we voor zorgen.

Wat je wensen ook zijn, we maken er een passend ontwerp voor.
Wij zijn pas tevreden als jij er blij van wordt!

Ben je ook al bezig met het bedenken van een origineel relatiegeschenk maar weet je nog niet goed wat je wilt? Neem dan eens contact met ons op om samen tot het perfecte relatiegeschenk te komen. We denken, geheel vrijblijvend, graag met je mee!

Om alvast inspiratie op te doen ben je van harte welkom in de wereld van Knijpertjes. www.knijpertjes.nl - info@knijpertjes.nl - 06-21866299

 

Knijpertjes.nl