Relatiegeschenken van hout

February 22, 2021

Relatiegeschenken van hout

Houten relatiegeschenken

Onze originele relatiegeschenken van hout zijn milieubewust, maatschappelijk verantwoord, duurzaam en ecologisch te noemen. Het ruime assortiment unieke relatiegeschenken van Knijpertjes bevat voor zowel jouw bedrijf als jouw relaties een origineel en passend product.

Ben je aannemer, timmerman of op een andere manier met hout bezig dan passen onze houten relatiegeschenken erg goed bij de branche waar je in zit.

Kleine houten relatiegeschenken

Wil je niet teveel uitgeven aan relatiegeschenken of heb je er niet al teveel nodig? Wil je wel graag iets weg kunnen geven aan je klant en hiermee je naamsbekendheid houden of juist verhogen? Lees dan snel verder ;)

Knijpertjes heeft een aantal goedkope oplossingen op het gebied van relatiegeschenken. Onze kleine houten wasknijpertjes kunnen we namelijk al voor je personaliseren vanaf slechts 25 stuks.

Deze houten knijper wordt thuis vrijwel dagelijks gezien en gebruikt dus jij blijft vers in het geheugen van je klant waardoor deze sneller bij je terug zal komen. Hiermee hou je je naamsbekendheid hoog in het vaandel tegen een relatief lage prijs.

Originele relatiegeschenken van hout

De houten relatiegeschenken van Knijpertjes bestaan voornamelijk uit houten wasknijpers. Je denkt er misschien niet direct aan maar dit revolutionaire simpele product is multifunctioneel en geschikt voor talloze doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan: zakkensluiters, papierklemmen, kaarthouders, kaarsenhouders, ophanghaken en nog veel meer.

We kunnen onze houten knijpers zelfs voorzien van een magneet of punaise. Met deze handige knijpers hang je papieren, tekeningen, knutselwerkjes, kaarten, foto's en andere paperassen overzichtelijk op aan je magneet- of prikbord.

Ben jij actief in een stomerij, wasserij, strijkservice of kleding branche dan is een houten wasknijper een leuk en effectief relatiegeschenk. Hiermee kun je jouw boodschap perfect communiceren en kracht bij zetten.

Mensen waarderen het enorm en omdat een wasknijper geen "standaard" relatiegeschenk is onthouden ze dit vaak. Je blinkt uit, bent origineel en zeg nou zelf, iedereen vindt het toch leuk om een cadeautje te krijgen?! :))

Gepersonaliseerde houten relatiegeschenken

Zo goed als al onze houten wasknijpers kunnen we voor je personaliseren met een pakkende tekst of logo bedrukking of gravure. Geef een gepersonaliseerde wasknijper bijvoorbeeld geklemd aan de kassabon bij het afrekenen met je klant. Of klem de wasknijper als zakkensluiter aan de tas met de aangekochte spullen van je klant. Hier kun je eventueel ook een bedankkaartje of visitekaartje van jezelf tussen klemmen.

Overzicht houten relatiegeschenken

Hieronder vind je een overzicht van de collecties met de best verkochte houten wasknijpers van Knijpertjes die geschikt zijn om te geven als origineel relatiegeschenk.

* Grote houten knijpers
* Magneet knijpers
* Knijpers met tekst
* Originele relatiegeschenken
* Originele bedankjes