Top 10 Kerst decoratie knijpers

December 08, 2021

Top 10 kerst decoratie wasknijpers | Knijpertjes.nl

Kerst knijpers van Knijpertjes

De kerstboom komt alweer bijna op een mooi plekje te staan of misschien staat hij al?! Er komen weer kerststukken, kransen en kerstkaartjes en we komen al snel weer in een gezellige kerstsfeer. Voor veel mensen is dit een fijne periode om samen te zijn met vrienden en familie. Knijpertjes.nl kan hier een “knijpertje” aan bijdragen. Met de kerst knijpers van Knijpertjes maak je het jezelf makkelijk. Gebruik onze houten kerst wasknijpers bijvoorbeeld om:

  • Kerst kaarten mee op te hangen
  • Je kerstcadeau te voorzien van een leuke kerst decoratie
  • Je kerstboom, kerstkrans of andere kerststuk mee te versieren
  • De naamkaartjes tussen te klemmen voor de tafelschikking aan het kerstdiner (ook handig voor restaurants of andere horecagelegenheden.)

Daarnaast kun je met onze mini knijpers met kerst decoratie ook je kerstkaarten versieren of er briefjes, foto's of knutselwerkjes mee in de kerstboom hangen.

Ruim assortiment kerst wasknijpers bij Knijpertjes.nl

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen bieden we je bij Knijpertjes diverse kerst knijpers aan die je met kerst kunt gebruiken om wat extra kers sfeer te creëren. Om nog een voorbeeld te noemen: Neem onze grote houten knijpers. Deze wasknijpers kun je onder andere gebruiken als originele kaarsenhouder of kaarthouder. Ook kan onze grote wasknijper goed gebruikt worden in restaurants om daarin de menukaart tussen te klemmen of een dinerkaars. Daarnaast kun je de kerst knijper ook laten personaliseren en inzetten als origineel kerstcadeau. Dan kun je deze gepersonaliseerde kerst knijpers weggeven aan jouw vrienden, familieleden of zakenrelaties en wordt het een persoonlijk kerstcadeau of een onderdeel hiervan.

Top 10 kerst wasknijpers van Knijpertjes

1 - Mini knijper ster goud geluk
2 - Knijpertjes mini verlichting wit
3 - Grote knijper Golden Stars
4 - Wasknijper Kerstmuts
5 - Kerst knijpers Happy Socks
6 - Kerst knijpers Santa Fun
7 - Knijpertjes kaartenlijn Golden Stars
8 - Flessenpost MC zwart
9 - Grote knijper Merry Christmas
10 - Grote knijper Ho Ho Ho ...

Toelichting kerst knijper Top 10

Zoals je ziet staat onze mini knijper ster goud geluk met stip op nummer 1. Dit is niet zo vreemd want zwart en goud is een hele mooie combinatie en momenteel ontzettend hip. Daarnaast zijn deze knijpertjes super handig om te gebruiken in de kerstboom. Dit knijpertje heeft namelijk een dubbele functie en is daarmee erg gewild. Doordat er ook nog een lusje aan zit hang je dit kerst knijpertje makkelijk op en kun je er ook nog iets tussen klemmen. Super handig!

Met de Knijpertjes mini verlichting wit, welke op nummer twee in onze ranglijst staat, maak je direct een gezellig sfeertje. Zowel in de kerstboom als ergens anders in huis. De knijpertjes zijn sfeervol verlicht en kunnen gebruikt worden om wederom bijvoorbeeld kaarten, foto's of andere items tussen te klemmen. Onze Knijpertjes verlichting werkt op batterijen dus je hebt geen stopcontact nodig.

Op nummer drie staat onze grote knijper Golden Stars. Deze knijper is vooral favoriet in de restaurants. Naast de functie van kaarthouder brengt deze grote wasknijper ook sfeer en een originele decoratie op de mooi aangeklede kerst dinertafel.

Wil je meer weten over de nummers 4 t/m 10 en alle overige kerst producten van Knijpertjes dan vind je dit in onze collectie Kerst Knijpers.

Samenvatting kerst wasknijper Top 10

Kortom: met de knijpers van Knijpertjes.nl maak je je kerst echt compleet! Helemaal door de speciale boodschap die we meegeven aan onze wasknijpers want alle houten knijpers van Knijpertjes staan symbool voor verbondenheid. Zo ook zeker met kerst- en feestdagen! Gezelligheid met familie en vrienden, eten, drinken, lachen, kletsen en bij elkaar zijn. Met de mensen die je dierbaar zijn voel je je verbonden en heb je juist deze mensen graag om je heen tijdens de feestdagen. Maak er een onvergetelijk kerstfeest van waar wij wellicht een heel klein steentje, of beter gezegd knijpertje, aan bij kunnen dragen. We wensen je in ieder geval alvast veel plezier met de voorbereidingen op de komende feestdagen.

Also in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

July 19, 2024

Continue Reading

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

July 05, 2024

Continue Reading

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

May 16, 2024

Continue Reading