Valentijn 14 februari

February 11, 2020

Valentijn cadeau | Knijpertjes

Verras je Valentijn met een origineel cadeau!

Op de valreep nog snel een origineel cadeau voor Valentijn scoren? Ga dan snel naar Knijpertjes.nl en bestel een grote wasknijper, Valentijn Flessenpost of wasknijper met magneet. Al deze wasknijper producten zijn voorzien van een smaakvolle hartjes print. De liefde spat er vanaf ;)

Miniknijpers met hartjes

Heb je nog een klein wasknijpertje nodig om je Valentijn cadeau op te fleuren? Ook dan ben je bij Knijpertjes op het juiste adres. In ons assortiment miniknijpers en decoratie knijpers vind je namelijk een groot aantal miniknijpers met hartjes in diverse kleuren.

Wasknijper met magneet

In de eerste alinea hebben we hem al even genoemd, de wasknijper met magneet. Met deze unieke magneet knijper met hartjes print wordt de ontvanger dagelijks herinnerd aan jouw liefde. Hoe fijn is dat?!! Het is toch heerlijk om je iedere dag geliefd te voelen!

Grote wasknijper met print

Wil je het grootser aanpakken dan hebben we een grote wasknijper met hartjes print voor je. Deze grote wasknijper met print kun je gebruiken als kaarthouder, fotostandaard of originele ophanghaak. Plak de wasknijper met een powerstrip tegen een vlakke ondergrond en klem er je kleding, badjas, handdoek of gastendoekje tussen. Met deze Hartjes wasknijper haal je de liefde letterlijk in huis ;)

Valentijn toppers

Keuzestress? Dat lossen we voor je op!

Speciaal voor jou hebben we een selectie Valentijn toppers en leuke kleine knijpertjes met hartjes op een rij gezet. Direct een kijkje nemen doe je door op de volgende link te klikken. https://knijpertjes.nl/search?type=product&q=hartjes