Wasknijper als origineel relatiegeschenk

October 06, 2020

Originele relatiegeschenken bestellen? | Knijpertjes.nl

Een wasknijper als origineel relatiegeschenk kopen?

Je hebt binnenkort een gelegenheid waar het geven van een relatiegeschenk bij komt kijken, denk bijvoorbeeld aan de kerstperiode wanneer je weer langs zakelijke relaties gaat of die verjaardag van je creatieve tante. De kans is klein dat je aan een wasknijper hebt gedacht als origineel relatiegeschenk, en toch zijn wasknijpers erg leuk om te geven!

Ze zijn er in alle soorten en maten, in het roze of blauw, houtkleurig kan ook. Met of zonder magneet, voorzien van een tekst of blanco. Keuze genoeg, maar waarom nu een knijper geven?

Originele bedankjes bestellen doe je bij Knijpertjes.nl

 

Een wasknijper als origineel relatiegeschenk is eigenlijk hartstikke logisch

Iedereen heeft het volgende moment wel eens meegemaakt: je bent de was aan ophangen maar plots breekt de knijper. Je baalt want dit is een verloren zaak, de knijper functioneert namelijk niet meer.

Wanneer er één zijde afbreekt of weg gaat is de functionaliteit van de wasknijper er niet meer, precies zoals in een relatie. Of dit nu een zakelijke of vriendschapsrelatie is; zonder één van jullie werkt het niet. Je moet samenwerken om er wat moois van te maken, en als je het in deze context brengt is het geven van een wasknijper ineens heel logisch. Het brengt zelfs verbondenheid en dat is in deze tijd toch heel erg belangrijk.

Gepersonaliseerde wasknijpers bestellen? | Knijpertjes.nl

Een wasknijper als relatiegeschenk wordt nog leuker wanneer je hem personaliseert

Wanneer je de ontvanger uitlegt waarom je een wasknijper geeft, voelt diegene zichzelf waarschijnlijk al speciaal. Hoe speciaal moet hij/zij zich wel niet voelen na het ontvangen van een gepersonaliseerde wasknijper? Vereeuwig zijn/haar naam, de datum van een speciale dag of iets anders waar jullie elkaar graag aan herinneren op de wasknijper.

Voor een tekst zijn er grote wasknijpers te vinden, wanneer je enkel een naam of datum op de knijper wil zetten heb je aan een kleine variant meer dan genoeg.

Grote Wasknijpers Gepersonaliseerd met Logo

Een wasknijper als origineel relatiegeschenk of cadeau bij aankoop

Naast het geven als relatiegeschenk kan een knijper ook voor vele andere doeleinden worden gebruikt. Een reflexologist  toont zelfs aan dat het te gebruiken is voor acupunctuur door de wasknijper op verschillende plekken van het oor te bevestigen. Wie had nou gedacht?

Naast het bovengenoemde voorbeeld is een wasknijper ook origineel om een tas dicht te houden die je bij aankoop of afscheid meegeeft, superleuk om aan eventuele klanten mee te geven. In plaats van een drukknop of klittenband verwerken in shopping of goodiebags plaats je gewoon een knijper. Daarnaast zien wasknijpers er ook hartstikke leuk uit op een memoboard om de notities vast te maken.

Kortom: je kan alle kanten op met wasknijpers en bij het geven weet je één ding zo goed als zeker: je bent de enige met dit cadeau & super origineel!

Gepersonaliseerde houten wasknijpers | Knijpertjes.nl

Ben je goed genoeg geïnformeerd over wasknijper als origineel relatiegeschenk? Twijfel niet en probeer gelijk uit hoe het werkt, klik hiervoor op een van de onderstaande links:

Also in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

July 19, 2024

Continue Reading

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

July 05, 2024

Continue Reading

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

May 16, 2024

Continue Reading