Wasknijper geschenken voor kerst

November 09, 2020

Mini knijpers zilveren sterren | Kerst knijpers | Knijpertjes

Kerst geschenken in de vorm van een wasknijper

Nog een aantal weken wachten voor dat het weer zo ver is, kerstmis! Een van de leukste en gezelligste momenten van het jaar. Je bent opzoek naar een kerst geschenk, maar weet nog niet wat? Je had zeker nog niet gedacht aan een kerstgeschenk in de vorm van een wasknijper? Toch is dit zeker een mogelijkheid. Leuk en origineel in één! Nu hoor ik je al denken. Hoezo een wasknijper als kerstgeschenk?

 

Een wasknijper als kerstgeschenk, maar waarom?

Misschien was je er zelf nog niet opgekomen, maar er zijn meer mogelijkheden met wasknijpers dan jij je bedenken kunt op dit moment. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: het gebruiken van een wasknijper als menukaarthouder, heel eenvoudig, maar zeer effectief. Of wat dacht je van wasknijpers in je kerstboom? Je hangt in een handomdraai je kerstballen in de kerstboom door ze te klemmen met een wasknijper en je kunt wasknijpers natuurlijk gebruiken als kaarsenstandaard, want kaarsverlichting hoort natuurlijk ook bij kerstmis en geeft ook nog een extra gezellige sfeer.

Er zijn natuurlijk nog een aantal voorbeelden meer op te noemen waarvoor je wasknijpers kan gebruiken tijdens kerst. Maar probeer je eigen fantasie er ook eens op los te laten. Iedereen heeft per slot van rekening een eigen smaak toch?!

 

Verschillende soorten wasknijpers als kerstgeschenk

Het leuke aan het geven van wasknijpers als kerstgeschenk is dat je niet zomaar wasknijpers geeft. Het zijn uiteraard niet de gewone wasknijpers die iedereen gebruikt voor zijn was. Zoals je misschien al wist verkopen we wasknijpers in alle soorten, varianten en maten. Zo hebben we ook een gehele aparte kerstcollectie voor je samengesteld. Knijpers met bijvoorbeeld, gouden/zilveren sterren, kerstsokken, houten sterren, kerstmannetjes en meer leuke kleine knijpertjes voor kerst. Daarnaast hebben we ook nog de grote wasknijpers met daarop verschillende kerst bedrukkingen die je cadeau kan geven of kunt gebruiken als kaarthouder of kaarsenstandaard. Of neem onze originele flessenpost met Merry Christmas label. Hier zitten rode of zwarte mini knijpers in en niet te vergeten een touw om de nek van de fles. Dit zou je kunnen gebruiken als kerstkaartenslinger en er later je leukste foto's tussen klemmen. Kortom, verschillende soorten kerstartikelen in ons ruime assortiment!


Wasknijper als kerstgeschenk, kortingsactie op alle kerstartikelen

We hebben een fantastische kortingsactie lopen voor de komende maand op alle kerstartikelen in onze webshop! Je krijgt namelijk 25% korting op alle kerstartikelen als je de kortingscode ‘KERST2020’ gebruikt. Deze actie loopt tot 30 November 2020. Dus wil je voordelig shoppen voor jou kerstgeschenk(en). Gebruik dan de kortingscode: ‘KERST2020’ en shop veilig en snel op Knijpertjes.nl

Informatie genoeg over wasknijpers als kerstgeschenk?

Ben je erg enthousiast en twijfel je niet om één van onze kerstartikelen aan te schaffen, klik dan direct op één van de onderstaande links:

* Mini knijpers ster zilver
* Mini knijpers ster goud
* Mini knijpers Kerstsok
* Mini knijpers Kerstman

 

Also in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

July 19, 2024

Continue Reading

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

July 05, 2024

Continue Reading

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

May 16, 2024

Continue Reading