Wasknijpers met bedrukking

May 05, 2023

Houten wasknijpers met bedrukking | Knijpertjes.nl

Houten knijpers met bedrukking

Wasknijpers zijn multifunctioneel en voor vele doeleinden te gebruiken. Wanneer je houten knijpers laat bedrukken kun je ze in gaan zetten voor promotionele doeleinden, als wegwijzer gebruiken of weggeven als origineel bedankje. Je kan houten wasknijpers laten bedrukken in elke kleur en met elk gewenst lettertype. Bij Knijpertjes.nl kunnen we al vanaf 25 stuks wasknijpers voor je bedrukken. Onze grote houten knijpers zelfs al vanaf slechts één exemplaar. Zo kunnen we van een grote knijper een persoonlijk cadeau maken waar de ontvanger ook echts iets aan heeft.

Onze grote knijpers kun je gebruiken als:

- Kaarthouder (menukaart of ansichtkaart)
- Kaarsenstandaard
- Ophanghaak (ophangen zonder boren)
- Bloemenhouder
- Kaart en bloemenhouder ineen

Knijpers met logo

Ben je ondernemer en wil je meer naamsbekendheid of je klanten/gasten een origineel klein bedankje geven? Kijk dan eens naar de mogelijkheden op het gebied van gepersonaliseerde houten knijpers. Je denkt er waarschijnlijk niet direct aan maar knijpers zijn ontzettend handig. Denk bijvoorbeeld aan de volgende toepassingen:

- Zakkensluiter (koffie, thee, noten, snoep etc.)
- Papierklem (kassabon, folder, bladmuziek etc.)
- Kaarthouder (prijskaart presenteren, folderstandaard, tafelschikking)
- Naambadge (met dubbele magneet)
- Ophanghaak voor evenementen kalender of planbord

Houten knijpers laten personaliseren

Bij Knijpertjes zijn we gespecialiseerd in het personaliseren van houten knijpers. We denken graag met je mee over het perfecte knijper product voor jouw branche of toepassing. Zodra we duidelijk hebben welke knijper het beste past gaan we een digitale proef maken. Is deze akkoord dan gaan we de houten knijpers voor je personaliseren. Dit kan met een bedrukking of gravure. Veelal kunnen we de gepersonaliseerde houten knijpers binnen 5 tot 10 werkdagen leveren.

Knijpers bedrukken of graveren?

Er is een groot verschil tussen bedrukken en graveren. Bij het bedrukken van houten knijpers kun je kiezen uit elke gewenst kleur of meerdere kleuren. Daarnaast is de bedrukking super strak.

Bij het graveren van houten knijpers wordt er met een laser-graveermachine een stukje uit de knijper gehaald waardoor deze een soort brandmerk krijgt. Door de warmte van de laser loopt de tekst of afbeelding iets uit. Een smal lettertype of fijne details in een logo zullen dan ook redelijk snel dichtlopen. Als je van oud en nostalgisch houdt dan is dit een goede optie. Hou je van strak en modern dan kun je er beter voor kiezen om de knijpers te laten bedrukken.

Welke gepersonaliseerde knijper past bij mijn product?

Om een goede keus te maken kijken we vaak naar de toepassing van de knijper. Als je een houten knijper wil gebruiken om bijvoorbeeld zakken koffie te sluiten dan adviseren we om de knijpers te laten graveren. De knijper zal vaak vastgepakt worden waardoor een bedrukking naar verloop van tijd zal verdwijnen. Koffie is bruin en de verpakking bestaat vaak uit rustige natuurlijke tinten. Een felgekleurde knijper zal niet gepast zijn bij dit product.

Heb je een horecazaak en wil jij je gasten met oud&nieuw een bedankje meegeven? Tja, dan mag je best een feestelijke knijper laten maken toch?! Bijvoorbeeld een zwarte knijper met goudkleurige sterretjes of een witte knijper met de tekst "Happy New Year"

Kortom: Wil jij houten knijpers laten personaliseren maar weet je zelf nog niet helemaal wat je precies wilt? Neem dan gerust contact op met Knijpertjes.nl zodat wij je kunnen adviseren en we samen het perfecte houten knijper product bedenken voor de toepassing die jij ervoor hebt bedacht. Geen uitdaging is ons te gek!

info@knijpertjes.nl

Inspiratie opdoen? Neem eens een kijkje op een van onze social media kanalen of klik op een van de onderstaande links om direct te bekijken.

- Knijpertjes Portfolio
- Knijpertjes Instagram
- Knijpertjes Pinterest
- Knijpertjes Facebook

Also in Ontdek Knijpertjes wasknijpers!

Uitvaart bedankjes met verhaal | Knijpertjes
Uitvaart Bedankjes

July 19, 2024

Continue Reading

Wasknijper met logo | Knijpertjes.nl
Wasknijpers met Logo

July 05, 2024

Continue Reading

Punaise knijpers van hout | Knijpertjes.nl
Houten Knijpers met Punaise

May 16, 2024

Continue Reading