Wat hebben wasknijpers voor functie?

August 01, 2019

Gepersonaliseerde wasknijpers | Knijpertjes.nl

Wasknijpers zijn multifunctioneel

Je kent ze wel, houten wasknijpers. Die dingen waar je de was mee ophangt. Een super simpel gebruiksvoorwerp. Maar dit simpele dingetje kan nog zoveel meer!

Een wasknijper heeft een geweldige functie. Het heeft een knijpfunctie en dat is voor heel veel dingen erg handig. Je kan er dingen mee vastzetten, ophangen, klemmen en vers houden. Wanneer je bijvoorbeeld een open zak chips of koffie alleen een beetje dicht frommelt dan is het lekkere er binnen de kortste keren vanaf. Gebruik je een wasknijper om de zak te sluiten dan blijft je product veel langer vers en dat is wel zo lekker.

Planten, kruiden en wasknijpers

Heb je een kruidentuintje en kun je de kruiden nog niet goed van elkaar onderscheiden? Gebruik dan wasknijpers om je kruidenplanten uit elkaar te houden. Je kan houten wasknijpers laten graveren of bedrukken maar je kan er natuurlijk ook zelf opschrijven. Kies je voor het laatste dan adviseer ik om een dunne stift of fineliner te gebruiken. Als je hiermee op de wasknijper schrijft dan loopt de inkt niet zo snel uit en deze blijft het beste zitten.

Heb je bloemen of planten die gaan hangen? Steek er dan een niet al te dikke (bamboe-) stok bij en klem de stengel met een houten wasknijper aan de stok. Zo blijft deze mooi rechtop staan en breekt hij niet af.

Cadeau decoratie

Wanneer je een kaartje wil toevoegen aan een cadeau ben je vaak geneigd deze met lelijke plakband te bevestigen. Je cadeau wordt hier vaak niet mooier van. Dus als je je cadeau op een leuke manier wilt voorzien van een kaartje gebruik dan een leuk wasknijpertje.

Is het een vierkant pakje en heb je geen plat stuk waar de knijper op past? Niet getreurd, ook hier hebben we een oplossing voor. Draai lint of touw om het cadeau zodat je daaraan de knijper met het kaartje kunt klemmen.

Decoratieve knijpers

Wasknijpers zijn er in talloze kleuren, maten en varianten. Voor iedereen is er wel een passende knijper. Je kan een houten wasknijper heel makkelijk zelf pimpen met verf of washi tape. Heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan of ben je niet creatief dan kun je leuke decoratie knijpers makkelijk en snel online bestellen op Knijpertjes.nl

Zo zijn wij bij Knijpertjes enorm enthousiast over onze decoratie knijpers. Heel veel leuke mini knijpers met diverse items zoals: Een hartje, flamingo, vliegtuig, vlinder, kinderwagen, cadeautje, vis, fruit, handje, voetje, blaadjes en nog veel meer. Kijk voor de hele collectie op:

https://knijpertjes.nl/collections/decoratie-knijpers

Decoratieve mini knijpers met flamingo vogel | Knijpertjes  Decoratieve kleine wasknijpers met tropisch fruit | Knijpertjes  Mini knijpers met vliegtuig voor kindertraktatie | Knijpertjes

Houten knijpers met naam

Wil je het persoonlijk maken? Laat dan je houten wasknijpers personaliseren met een mooie bedrukking of gravure. De grote houten wasknijpers van Knijpertjes kunnen al per stuk worden voorzien van een naam en/of logo. Heb je 100  wasknijpers nodig met allemaal een andere naam of bedrukking? Ook dat is geen enkel probleem. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden!

Met een houten wasknijper kun je echt de blits maken. Geef er een cadeau aan iemand die jarig is, iets te vieren heeft, als relatiegeschenk, bedankje of gewoon zomaar. De reactie van de ontvanger is werkelijk onbetaalbaar!