Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Gepersonaliseerde relatiegeschenken van Knijpertjes.nl

Relatiegeschenken zijn geschenken en cadeaus die aan zakenrelaties en personeel gegeven worden, voornamelijk als blijk van waardering maar daarnaast hebben ze ook een promotionele waarde. We kennen allemaal de standaard relatiegeschenken zoals pennen, bekers en usb-sticks en deze geschenken zijn eigenlijk vrij afgezaagd omdat ze al jarenlang weg worden gegeven. Deze cadeaus zijn meestal bedrukt met een logo of een tekst van het bedrijf en daardoor draagt het ook bij aan het vergroten van de naamsbekendheid. Dit soort relatiegeschenken zijn niet meer origineel want talloze bedrijven maken al vele jaren gebruik van deze relatiegeschenken. Een goed alternatief zijn de originele cadeaus en gepersonaliseerde relatiegeschenken van Knijpertjes.nl.

Bijzondere geschenken voor je zakenrelaties

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde relatiegeschenken waar je klanten, leveranciers en werknemers ook werkelijk iets aan hebben? Kies dan voor de knijpers van Knijpertjes.nl. Wij hebben diverse knijper varianten verkrijgbaar in onze webshop welke gepersonaliseerd kunnen worden met een leuke tekst of een eigen logo. De knijpers zijn niet alleen leuke cadeaus om weg te geven maar ook om zelf te gebruiken. Wil je toch iets anders? Ook dat kan want Knijpertjes bedenkt speciaal voor jou het ultieme knijper product! Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Wasknijper met magneet | Knijpertjes  Originele bedankjes | Knijpertjes  Goedkope bedankjes | Knijpertjes.nl  Leuke bedankjes voor relaties | Knijpertjes.nl

Geschikt voor verschillende doeleinden

Onze knijpers met gravure of bedrukking zijn gepersonaliseerde relatiegeschenken die gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. Onze houten knijpers zijn bijvoorbeeld te gebruiken als handdoek houder, fotohouder, kaarthouder en als originele ophanghaken. Hoe leuk is het om een relatiegeschenk te krijgen waar je ook werkelijk iets aan hebt?! Bekijk het complete aanbod en informeer gerust naar de mogelijkheden om onze originele relatiegeschenken te personaliseren.

Ruim assortiment relatiegeschenken

We hebben diverse houten wasknijpers verkrijgbaar in onze webshop, zo kun je onder andere gaan voor grote knijpers, kleine knijpers, magneet knijpers, mini knijpers of vintage design knijpers. Al deze houten knijpers zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken. Het is ook leuk om ze te gebruiken als etalagemateriaal in een winkel, door er prijskaartjes mee te presenteren of kaarten tussen te klemmen. Onze grote knijpers worden ook vaak als handdoek houder en ophanghaken gebruikt in de badkamer en op het toilet. Je kunt er onder andere een gastendoekje of een verjaardagskalender aan ophangen. Onze grote houten wasknijpers kunnen zelfs als kapstok gebruikt worden. Of laat ons een knijper voor je personaliseren die je weg geeft aan je klant bij het presenteren van de rekening of wanneer deze iets bij je koopt. Je klant neemt jouw gepersonaliseerde houten knijper mee naar huis en de kans is ook erg groot dat deze de wasknijper ook gaat gebruiken. Zo word jouw naam dagelijks gezien en blijft deze vers in het geheugen.

Houten knijpers personaliseren met gravure

Wil je jouw houten knijpers personaliseren? Je kunt ze laten personaliseren met een bedrukking of gravure naar wens. Laat Knijpertjes er een leuke persoonlijke tekst op zetten of het logo van je bedrijf. Maak van onze knijpers gepersonaliseerde relatiegeschenken om het nog persoonlijker te maken. Onze multifunctionele knijpers kunnen ook ingezet worden als promotionele producten. Door ze te laten voorzien van een gravure of bedrukking en weg te geven als relatiegeschenk zorg je ervoor dat de naamsbekendheid van je bedrijf vergroot wordt. Omdat onze producten gebruikt kunnen worden in het dagelijks leven zal de naam van je bedrijf dagelijks gezien worden.

Grote houten wasknijper met magneet | Knijpertjes.nl  Gepersonaliseerde houten wasknijpers | Knijpertjes.nl  Witte wasknijper met logo en magneet | Knijpertjes.nl  Wasknijpers met logo bedrukking | Knijpertjes.nl

Wil je meer informatie over onze houten knijper producten? Neem een kijkje in de webshop. Wil je iets vragen of liever persoonlijk geholpen worden, neem dan gerust contact op. Je kunt een email sturen naar info@knijpertjes.nl en we zijn ook via WhatsApp bereikbaar. Je mag ons ook altijd bellen via telefoonnummer 06-21866299. Maroesja Kroot denkt graag met je mee over het perfecte knijper product voor jouw of je bedrijf!