Houten knijpers als houder gebruiken

Grote wasknijpers als originele kaarthouder

Een houder voor kaarten, foto’s of menukaarten, het kan allemaal met onze houten knijpers. De knijpers kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, zo ook als multifunctionele houder. Wil je een gekregen kaartje graag showen, dan kun je deze handig tussen de kaarthouder klemmen. Of je hebt een mooie foto die je graag iedere dag wilt zien, onze decoratieve houten knijper zal deze dan prima kunnen presenteren. Naast dat je dan een leuke foto of kaart op tafel hebt, kun je de knijper ook makkelijk verplaatsen. Of zet de knijper op je bureau als fotostandaard of kaarthouder.

Diverse formaten houten houders

Er zijn kleine houders die geschikt zijn voor het presenteren van foto’s en kaarten, maar daarnaast zijn er ook grote knijpers die als handdoek houder kunnen dienen. Deze houders zijn een stuk groter dan de "normale" wasknijpers en kunnen daarom prima als ophanghaak worden gebruikt. Onze grote wasknijpers kunnen tot maar liefst 2kg dragen en zo zijn deze uitermate geschikt om theedoeken of handdoeken aan op te hangen. Je kunt al deze houders eenvoudig online bestellen bij Knijpertjes.nl en dat voor de scherpste prijzen.

Originele ophanghaken kopen? | Knijpertjes.nl  Menukaarthouder kopen? | Knijpertjes.nl  houten kaarthouder kopen? | Knijpertjes.nl  kaarthouder kopen? | Knijpertjes.nl

Handige houders van Knijpertjes.nl laten graveren

Knijpers van hout hebben niet alleen de functie van was ophangen, deze knijpers kunnen ook prima voor andere doeleinden worden gebruikt. De houten knijpers van Knijpertjes kun je bijvoorbeeld gebruiken als fotohouder, kaarthouder of handdoek houder. Daarnaast zijn deze houten knijpers ook zeer geschikt voor in de horeca, als menukaarthouder, visitekaarthouder of om er de rekening mee te presenteren. Allemaal functies die deze simpele, maar toch unieke knijpers kunnen uitvoeren. Doordat deze knijpers op verschillende manieren kunnen worden gebruikt als houder zijn het ook perfecte decoratie stukken voor in het interieur.

Gepersonaliseerde houders als origineel cadeau

Daarnaast kun je deze houten knijpers als cadeau of als origineel bedankje geven. Een relatiegeschenk wordt een stuk leuker met deze knijpers. Je kunt de houders van hout ook laten graveren of bedrukken met een logo of eigen tekst. Zo kun je de houten wasknijper voorzien van een logo gravure en gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Door een gravure maak je houten wasknijpers persoonlijker en dat kan iedereen waarderen.

magneet knijper met gravure | Knijpertjes.nl  Mr&Mrs bruiloft bedankjes | Knijpertjes  Houten kaarthouders met tekst | Knijpertjes.nl  Goedkope bedankjes kopen? | Knijpertjes.nl

Houten houders als bedankje of geschenk kopen

Met een houten knijper als handdoek houder wijk je af van de standaard ophanghaken en voeg je iets unieks toe aan je interieur. Hang deze originele ophanghaken bijvoorbeeld in de keuken als handdoekhouder of klem er je pannenlappen tussen.

Onze houten knijpers zijn in verschillende stijlen te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor eenvoudige witte knijpers maar ook voor houten knijpers met een uniek vintage design. Als je kiest voor de knijpers van Knijpertjes dan kies je voor kwaliteit en service. Daarnaast geef je een uniek en geliefd bedankje of geschenk. Het grote voordeel van onze grote houten houders is dat ze al vanaf 1 exemplaar besteld kunnen worden. Zo hoef je niet een minimaal aantal knijpers te bestellen die je misschien helemaal niet nodig hebt. Natuurlijk kun je er veel meer bestellen als je ze wilt gebruiken als relatiegeschenk, bedankje of promotieartikel. Wat je ook nodig hebt op het gebied van houten knijpers, bij Knijpertjes is het allemaal mogelijk.

Heb je vragen over deze fotohouders, kaartenhouders of een ander soort houders? Dan kun je altijd contact met ons opnemen voor een duidelijk antwoord, extra informatie of advies. Je kunt ons telefonisch bereiken op nummer 06-21866299 of via onze mail info@knijpertjes.nl. Ben je nieuwsgierig? Bekijk dan direct ons uitgebreide aanbod aan houten knijpers die als multifunctionele houder kunnen dienen. Hou je van oud dan zijn de vintage design knijpers meer iets voor jou. Al onze houten knijpers bestel je eenvoudig online op Knijpertjes.nl