Houten knijpers om als gepersonaliseerd relatiegeschenk weg te geven

Relatiegeschenken met effect.

Onderzoek heeft uitgewezen dat relatiegeschenken zeer gewaardeerd worden. Daarbij komt ook dat het zeer gunstig is voor je bedrijf. Door het geven van een origineel relatiegeschenk blijf je in het geheugen van je klant en dit komt ten goede van een prettige en langdurige samenwerking. Een klant waardeert het enorm als deze een geschenk ontvangt!

Door het grote aanbod relatiegeschenken is het wellicht lastig kiezen. Wat is een origineel relatiegeschenk waar ik mijn klant mee kan verrassen? En waar heeft mijn klant ook echt iets aan? Op al deze vragen geeft Knijpertjes je een antwoord waar je iets mee kan. Hiermee helpen we je op weg naar het vinden van een geschikt relatiegeschenk voor jouw zakenrelatie.

Originele relatiegeschenken

Knijpertjes.nl heeft een ruime collectie houten knijpers. Deze oeroude wasknijpers hebben we bij Knijpertjes een nieuw leven gegeven. Zo kun je kiezen uit heel veel soorten, maten, kleuren en varianten houten wasknijpers en mini knijpers.

Een houten knijper is multifunctioneel en kan dagelijks voor diverse doeleinden worden gebruikt. Dat maakt dat onze knijpers ontzettend origineel zijn om als relatiegeschenk weg te geven.

Ontdek wat er allemaal mogelijk is met de houten knijpers van Knijpertjes. Lees snel verder want het is zeker de moeite waard. Wat er allemaal mogelijk is met wasknijpers? Het zal je verbazen!

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Praktisch al onze houten knijpers en magneet knijpers kunnen we voor je personaliseren met een mooie bedrukking of gravure. Denk bijvoorbeeld aan een grote wasknijper met een pakkende tekst die je kunt gebruiken als kaarthouder. Of een setje kleine wasknijpertjes met het logo van je bedrijf die we, maatschappelijk verantwoord, voor je kunnen verpakken met een touw en eventueel een gepersonaliseerde topkaart. De ontvanger kan dit originele relatiegeschenk direct gebruiken om de kerstkaarten mee op te hangen. Een origineel en functioneel relatiegeschenk in een!

Gepersonaliseerde grote houten wasknijpers | Knijpertjes.nl  Originele gepersonaliseerde relatiegeschenken bestellen? | Knijpertjes.nl  Grote houten wasknijpers als kaarthouder | Knijpertjes.nl  houten knijpers met logo gravure | Knijpertjes.nl

Verrassende relatiegeschenken

Relatiegeschenken geven hoeft ook niet perse met kerst of rond het nieuwe jaar. Doe eens wat anders en verras je relatie met een leuk relatiegeschenk voor de zomervakantie. Denk hierbij aan een houten knijper in een frisse kleur, een magneet knijper met naam gravure of een waslijn met een set gepersonaliseerde wasknijpers. Doe er een persoonlijke kaart bij met de tekst: "Knijp er eens lekker tussenuit" Hiermee maak je gegarandeerd indruk!

Een van onze andere originele en praktische geschenken zijn onze Knijpertjes Flessenpost. Deze leuke flesjes zijn gevuld met tien houten mini knijpers. Om de nek van de fles is 1,5 meter touw gedraaid met daaraan een bedank kaartje. Het grappige aan dit flesje is dat je met het touw en de kleine wasknijpertjes in een handomdraai een kaarten waslijn kan maken. Hier kun je kerstkaarten of je leukste (vakantie-) foto's tussen klemmen. Het bedank kaartje en de mini knijpers kunnen we eventueel voor je personaliseren naar wens.

Gepersonaliseerde magneet knijpers met naam | Knijpertjes.nl  Mini knijpers flamingo | Knijpertjes.nl  Originele bedankjes kopen? | Knijpertjes.nl  Wasknijpers als kaarten of foto waslijn | Knijpertjes.nl

Betaalbare relatiegeschenken

Wil je niet al teveel uitgeven aan een leuk geschenk? Ook dan ben je bij Knijpertjes aan het juiste adres! We hebben houten knijpers in iedere prijsklasse. Ook kleine oplages zijn voor Knijpertjes geen enkel probleem. Onze grote houten wasknijpers kunnen we zelfs al per stuk voor je graveren.

Vraag gerust naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee. Samen komen we tot het perfecte geschenk voor jouw klant. Laat ons weten wat je wensen zijn en we gaan graag voor je aan de slag.