Knijpers als folderhouder gebruiken

Houten folderhouders van Knijpertjes

Ben je op zoek naar een handige folderhouder om folders, tijdschriften en andere papieren krantjes bij elkaar te bewaren? In de webshop van Knijpertjes.nl vind je de leukste houten knijpers die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Onze uit hout geproduceerde grote knijpers zijn in combinatie met de hand gedraaide veer zeer geschikt om als folderhouder te gebruiken.

Multifunctionele houten knijpers

Ook zijn onze houten knijper producten erg handig om thuis te gebruiken om al je papieren krantjes en folders netjes en geordend te bewaren of te presenteren. Ze zijn dus niet alleen als folderhouder te gebruiken, maar ook als tafeldecoratie, fotostandaard, memohouder en visitekaarthouder! Onze grote knijpers zijn leuk en origineel om als decoratief en multifunctioneel item in huis te hebben. We hebben verschillende exemplaren verkrijgbaar in onze webshop, zo kun je kiezen uit grote knijpers, vintage design knijpers, mini knijpers en magneet knijpers.

Houten knijpers met magneet | Knijpertjes  Folderhouder | Knijpertjes.nl  Originele kaarthouders met logo | Knijpertjes.nl  Gepersonaliseerde visitekaarthouder | Knijpertjes.nl

Knijpers personaliseren

Het leuke aan onze knijpers is dat je ze helemaal kunt personaliseren met een originele tekst of een logo gravure. Hiervoor hoef je niet een groot aantal af te nemen, dit is voor onze grote houten knijpers al mogelijk vanaf één exemplaar. Door een knijper te personaliseren met een tekst of gravure kun je er een eigen draai aan geven en er een origineel cadeau of geschenk van maken dat leuk is om weg te geven. De gepersonaliseerde knijpers van Knijpertjes.nl zijn daarom ook originele relatiegeschenken waarmee je een goede indruk kunt achter laten bij je zakenrelaties. De stevige knijpers zijn daarnaast ook nog eens te gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo kunnen ze gebruikt worden als folderhouder, maar ook als etalagemateriaal omdat er zoveel tussen geklemd kan worden.

Folderhouder | Knijpertjes.nl  Grote knijpers met logo gravure | Knijpertjes.nl  Kaarthouders met naam | Knijpertjes  Houten mini knijpers met logo | Knijpertjes.nl  

Folderhouders kopen

Een gepersonaliseerde houten knijper als folderhouder is een leuk alternatief voor de standaard folderhouders die niet echt opvallen. De originele knijpers zorgen voor een gave uitstraling voor een folderhouder en dit is een uniek accessoire om je folders in te bewaren. Wil je de knijpers direct online bestellen? Neem een kijkje in onze webshop en maak de keuze uit honderden verschillende knijpers die gebruikt kunnen worden voor allerlei doeleinden. Laat de exemplaren door ons personaliseren met een leuke tekst of een mooi logo en maak het product nog unieker.

Onze houten knijpers zijn ook zeer geschikt als relatiegeschenk of promotieartikel om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Kortom: Voor alles op het gebied van houten knijpers ben je bij Knijpertjes.nl aan het juiste adres.

Voor vragen en opmerkingen mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen.
We denken graag met je mee!