Leuke bedankjes voor je bruiloft

Leuke en originele bedankjes

Knijpertjes.nl heeft een ruime collectie leuke bedankjes voor diverse gelegenheden. Ook voor je bruiloft hebben we bij Knijpertjes leuke en originele bedankjes bedacht. We hebben kleine houten knijpertjes in twee formaten met Mr&Mrs erop. Dit zijn houten mini knijpers met tortelduifjes of een hartje.

Gepersonaliseerde Bruiloft bedankjes

Als jullie het wat simpeler willen houden dan hebben we deze kleine houten knijpers ook met de tekst: Bedankt. Wil je jullie bruiloft bedankjes juist persoonlijker maken en jullie namen en/of trouwdatum op een houten knijper dan kan dat natuurlijk ook. We kunnen al onze houten knijpers en mini knijpers geheel naar jullie wens bedrukken of graveren.

Goedkope bedankjes | Knijpertjes.nl  Leuke bedankjes | Knijpertjes.nl  Originele bruiloft bedankjes | Knijpertjes.nl  Originele bedankjes kopen? | Knijpertjes.nl

Goedkope Bruiloft bedankjes

De kleine houten wasknijpertjes kun je aan een potje of zakje mini knijpers klemmen. Met een bedank kaartje eraan geef je een origineel en goedkoop bedankje waar je gasten ook echt iets aan hebben. Of klem een leuke foto tussen de kleine wasknijpertjes en geef dit als bedankje aan je gasten mee als ze naar huis gaan. Zo kunnen ze het houten knijpertje gebruiken als fotostandaard en wordt het ergens in huis nog gebruikt en dagelijks gezien.

Unieke Bedankjes voor je Bruiloft

Willen jullie iets meer uitgeven voor een origineel bedankje dan heeft Knijpertjes nog een ruime collectie magneet knijpers. Deze magneet knijpers zijn direct uit voorraad leverbaar en in verschillende maten, kleuren en varianten verkrijgbaar. Ook deze houten knijpers met magneet kunnen we voorzien van een gravure naar wens.

Voor de tafelschikking heeft Knijpertjes ook een aantal leuke ideeën. Wat dacht je van wasknijpers met tekst die je om de voet van de wijnglazen kan klemmen? Of voor iedere gast een eigen knijper?
Hiermee kun je jullie gasten verrassen en hebben ze een leuk aandenken om mee naar huis te nemen. De knijper wordt gebruikt en wellicht dagelijks gezien. Jullie trouwdag blijft hiermee een herinnering waar ook je gasten nog vaak aan terug zullen denken.

Aankleding van de tafels

Om een gezellige sfeer te creëren kun je onze grote houten knijpers gebruiken als tafeldecoratie op je feest of bruiloft. Met deze grote houten knijpers kun je op een originele manier de tafel decoreren. Klem tussen de grote knijper de menukaart of een bloemenbuisje met een mooie bloem. Of gebruik onze grote houten knijpers als kaarsenstandaard. Hiermee maak je een gezellige sfeer en heb je iets origineels op tafel staan.

De grote wasknijpers kun je in verschillende kleuren en varianten bestellen en zijn direct uit voorraad leverbaar. Zo hebben we bij Knijpertjes grote houten knijpers met een strak uiterlijk maar ook grote knijpers met een stoere vintage look. Wil je echt iets origineels en speciaal op maat gemaakt voor jullie dan kunnen we onze grote knijpers ook voor jullie personaliseren met een mooie bedrukking of gravure naar wens.

Originele bedankjes | Knijpertjes.nl  Houten kaarthouder | Knijpertjes.nl  Kaarsenhouder Knijpertjes | Knijpertjes.nl  Tafel decoratie van Knijpertjes | Knijpertjes.nl

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via de mail, info@knijpertjes.nl of bel met Maroesja Kroot 06-21866299 Ze denkt graag met jullie mee om jullie een onvergetelijke trouwdag te bezorgen!