Relatiegeschenken tips

Originele Relatiegeschenken Tips van Knijpertjes

We kennen allemaal de standaard relatiegeschenken zoals bedrukte pennen, tassen en usb-sticks. Deze traditionele relatiegeschenken worden al jarenlang als geschenk weggegeven en wij denken dat deze promotionele producten te vaak zijn ingezet door bedrijven om de naamsbekendheid te vergroten. Ze zijn niet origineel, saai en vaak worden ze door de ontvanger niet eens gebruikt. Het doel van een relatiegeschenk weggeven, met daarop eventueel je logo en bedrijfsnaam, is om het zo veel mogelijk te laten vertonen en als dit niet bereikt wordt heeft het dan nog wel zin om een traditioneel relatiegeschenk weg te geven? Wij denken van niet. Daarom hebben wij in dit artikel relatiegeschenken tips op een rijtje gezet met welke promotionele producten je wel je doel kunt bereiken, namelijk de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten. En, je klant een origineel relatiegeschenk geven wat deze waardeert en dagelijks zal gebruiken.

Houten knijpers als Relatiegeschenk

Ben je op zoek naar originele relatiegeschenken? Dan ben je in de webshop van Knijpertjes.nl aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod houten knijpers die verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Je hebt de mogelijkheid om de knijpers te laten voorzien van een bedrukking of gravure naar wens. Laat er bijvoorbeeld het logo van je bedrijf in graveren. Zo heb je een persoonlijk en uniek relatiegeschenk wat je weg kunt geven aan zakenrelaties en partners.

Relatiegeschenken met een boodschap

Onze houten knijpers zijn originele relatiegeschenken omdat ze niet alleen multifunctioneel te gebruiken zijn maar ook symbool staan voor verbondenheid. Je geeft naast een origineel relatiegeschenk dus ook een mooie boodschap mee aan je relatie als blijk van waardering!

Wasknijpers met logo bedrukking | Knijpertjes.nl  Mini knijpers met naam | Knijpertjes.nl  Grote wasknijpers met bedrukking | Knijpertjes.nl  Wasknijpers met magneet | Knijpertjes.nl

Unieke relatiegeschenken die op verschillende manieren te gebruiken zijn

Door de knijpers van Knijpertjes.nl als relatiegeschenk in te zetten is het mogelijk om de naamsbekendheid van je bedrijf op een snelle en effectieve manier te vergroten. Onze knijpers zijn heel origineel en praktisch, want ze kunnen gebruikt worden voor allerlei doeleinden. Ze kunnen onder andere ingezet worden als handdoekhouder in de keuken en op het toilet, als kaarthouder of als fotowaslijn om leuke foto’s mee op te hangen. Daarnaast worden ze ook vaak als memohouder en kaarsenstandaard gebruikt. Dit zijn enkele tips waar de relatiegeschenken voor gebruikt kunnen worden, maar er zijn ook nog vele andere opties.

Originele ophanghaken | Knijpertjes  Kaarthouder | Knijpertjes  Mini knijpers waslijn | Knijpertjes  Houten kaarthouder | Knijpertjes.nl

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

In onze webshop is er een ruime keus uit verschillende knijpers die voorzien kunnen worden van een bedrukking of gravure naar wens. We hebben onder andere vintage design knijpers, grote wasknijpers, houten mini knijpers, magneet knijpers en kunst knijpers. Bekijk ons complete aanbod en bestel onze unieke knijpers en geef ze weg als origineel relatiegeschenk. Wil je een pakkende tekst zodat je nog meer indruk kan maken met je relatiegeschenk? Vraag ons gerust om mee te denken, we doen het graag!