Waar kun je onze wasknijpers voor gebruiken?

Wasknijper toepassingen

De knijpers die je online kunt bestellen in onze webshop zijn niet zomaar houten knijpers. Onze knijper producten zijn geschikt om te gebruiken voor diverse doeleinden. Ze kunnen bijvoorbeeld ingezet worden als promotiemiddel of relatiegeschenk om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.

Wasknijpers personaliseren

Onze exclusieve houten knijpers kunnen voorzien worden van een gravure naar wens. Je  kunt er bijvoorbeeld een leuke tekst op laten zetten of je kunt ervoor kiezen om de naam en het logo van je bedrijf in te laten graveren. Een knijper met gravure of bedrukking is dus een leuk idee om als gepersonaliseerd relatiegeschenk te gebruiken om je bedrijf meer in de picture krijgen. Maar een knijper hoeft niet perse als relatiegeschenk gebruikt te worden. Je kan ook zelf een kunst knijper, vintage design knijper of een magneet knijper bestellen als cadeau voor jezelf en om in huis te gebruiken als decoratief accessoire.

Een knijper als fotohouder of menukaarthouder

Onze knijpers kunnen niet alleen gebruikt worden als promotiemiddel of relatiegeschenk, ze zijn namelijk ook zeer geschikt om in te zetten voor andere doeleinden. De multifunctionele houten knijpers zijn onder andere handig om te gebruiken als fotohouder of menukaarthouder. Als fotohouder kun je ze bijvoorbeeld op je bureau zetten en er diverse foto’s mee tentoonstellen. Als je een horecazaak hebt dan is het leuk om onze grote knijpers op tafel te gebruiken om de menukaart mee te presenteren.

Wasknijpers als originele ophanghaken

Daarnaast kunnen ze ook bij je thuis in de keuken, op het toilet of in de badkamer dienen als handdoek houder. De knijpers kunnen vastgezet worden aan de muur met een powerstrip (plakstrip). Deze zijn speciaal gemaakt om onze grote knijpers mee te bevestigen, zodat ze gebruikt kunnen worden om dingen aan op te hangen. Dankzij de powerstrip kunnen ze wel tot 2 kg dragen. Het hangt er wel van af op welke ondergrond je de powerstrip en knijper plaatst. Tegels, kasten, metaal en deuren zijn uitstekende ondergronden.

Verschillende knijpers online bestellen

In de webshop van Knijpertjes.nl kun je terecht voor vele verschillende knijpers. We hebben onder andere grote knijpers, mini knijpers en diverse thema knijpers direct uit voorraad leverbaar. De grote knijpers kunnen allemaal voorzien worden van een bedrukking of gravure, bij de mini knijpers is dit mogelijk bij een afname vanaf 25 stuks. Ben je op zoek naar een leuk relatiegeschenk of wil je een multifunctionele knijper aanschaffen voor eigen gebruik? Neem dan een kijkje in onze webshop en maak de keuze uit ons zeer ruime assortiment houten knijpers. Heb je op- of aanmerkingen of overige vragen over onze producten dan kun je altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.