Doopsuiker bedankjes

Het geven van doopsuikers is een traditie die in België erg populair is. Doopsuiker bedankjes geef je aan je gasten bij de geboorte van een kindje. Een kleinigheidje voor de aanwezigen in de vorm van een zakje suikerbonen bijvoorbeeld. Met een gepersonaliseerd knijpertje geef je nog een extra persoonlijk tintje aan je doopsuiker bedankje.

Wat is doopsuiker?

Doopsuikers of ook wel suikerbonen genoemd zijn vaak van chocolade voorzien van een laagje suiker. Traditioneel voor de geboorte van een jongen is natuurlijk de kleur blauw en voor een meisje roze. Maar tegenwoordig kiezen steeds meer kersverse ouders voor een kleur die ze zelf het mooiste vinden. Het hoeft niet meer zo nodig blauw of roze te zijn.

Doopsuiker cadeautjes

Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht aan doopsuikers gegeven. Zo zie je vaak mooie bedrukte zakjes met doopsuiker of de doopsuiker wordt verpakt in een leuke glazen pot. Kies voor een gepersonaliseerd houten knijpertje om je doopsuiker zakjes mee te sluiten. Zo'n klein wasknijpertje is super handig om te gebruiken als zakkensluiter en staat ook nog eens erg leuk!

Doopsuiker decoratie bestellen?

Heb je binnenkort een doopsuiker en wil je die op een originele manier decoreren? Kijk dan eens in de portfolio van Knijpertjes.nl om inspiratie op te doen. We kunnen alle soorten, kleuren en maten knijpertjes leveren en bijna elk formaat voor je personaliseren. Laat bijvoorbeeld de naam van je kindje op een klein wasknijpertje graveren of bedrukken. Of bestel kleine wasknijpertjes met een magneetje zodat de ontvanger het knijpertje thuis aan het magneetbord of de koelkast kan hangen. En wat dacht je van houten knijpertjes met krijtbord?! Op deze kleine wasknijpertjes kun je zelf met een krijtje of krijtbord stift erop schrijven (of tekenen) wat je wil.

Kortom: Je maakt je doopsuiker pas echt bijzonder met een origineel gepersonaliseerd knijpertje van Knijpertjes.nl ;)