Knijpers als fotohouder gebruiken

Houten fotohouders van Knijpertjes

Knijpers zijn multifunctionele producten die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Ze zijn onder andere te gebruiken als handige fotohouder of fotostandaard. Dit is een originele manier om foto’s te presenteren in je huiskamer of op kantoor.

Onze houten knijpers zijn voornamelijk uit pijnboomhout en kersenhout geproduceerd en in combinatie met de hand gedraaide veer is het geheel ideaal geschikt om als houten fotohouder te gebruiken.

Fotohouder als relatiegeschenk

De handige knijpers van Knijpertjes zijn ook erg leuk om weg te geven als relatiegeschenk. Laat deze unieke relatiegeschenken door ons bewerken met een gravure of bedrukking naar wens zoals een logo of een pakkende tekst om het nog persoonlijker te maken. In onze webshop is er voor iedere branche wel een passende knijper te vinden! Onze standaard knijpers zijn, zolang de voorraad strekt, direct uit voorraad leverbaar en daarom kun je binnen enkele dagen al een handige fotohouder in huis hebben.

Hoe leuk is het om een knijper met gravure te gebruiken als houten fotohouder of standaard? Bekijk ons complete aanbod houten knijpers en kies de leukste knijpers uit. Onze houten knijper producten zijn leuk om weg te geven maar je kunt ze natuurlijk ook aan jezelf cadeau doen!

Multifunctionele knijpers van Knijpertjes.nl

Houten wasknijpers zijn er niet alleen om de was mee op te hangen. De houten knijpers van Knijpertjes.nl zijn multifunctioneel en enorm veelzijdig. Naast dat ze te gebruiken zijn als fotostandaard of fotohouder is het ook mogelijk om ze op te hangen en ze te gebruiken als handdoekhouder. Ze zijn ook te gebruiken op kantoor als memohouder of in een restaurant als menukaarthouder.

Gepersonaliseerde knijpers

Onze multifunctionele knijpers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en in verschillende afmetingen. Je hebt de keuze uit mini knijpers, grote wasknijpers, vintage design knijpers, magneet knijpers en kunst knijpers. Er bestaat ook de mogelijkheid om onze wasknijper producten te laten voorzien van een bedrukking of gravure. Je kunt ze dus helemaal personaliseren en dit maakt ze geschikt om weg te geven als relatiegeschenk of origineel bedankje.

Handdoekhouder | Knijpertjes  Houten menukaarthouders met logo gravure | Knijpertjes.nl  Originele kaarthouders | Knijpertjes.nl  Wasknijpers met logo of tekst gravure | Knijpertjes

Houten fotostandaard voor thuis of op kantoor

Met een houten knijper als fotostandaard wijk je af van de veelgebruikte plastic fotohouders die iedereen in huis heeft. De stijlvolle fotohouders van Knijpertjes.nl zijn originele producten en zorgen voor een unieke uitstraling en presentatie van jouw waardevolle foto’s. Al onze houten knijpers vanaf 35x6mm kunnen ook worden voorzien van een gravure. Je kunt ervoor kiezen om ze te laten bedrukken met logo of unieke tekst en daardoor zijn de houten knijpers ook zeer geschikt om als relatiegeschenk of persoonlijk bedankje weg te geven. Bij een afname van minimaal 25 stuks mini knijpers is het ook mogelijk om deze te laten bedrukken. De kleinste knijpers zijn leuk om foto’s mee op te hangen aan een waslijn maar ze kunnen ook gebruikt worden als kleine fotohouders.

Mini knijpers waslijn | Knijpertjes.nl  Houten mini knijpers met logo of tekst | Knijpertjes  Goedkope bedankjes voor je bruiloft kopen? | Knijpertjes  Originele bedankjes kopen? | Knijpertjes

Heb je vragen over een van onze knijper producten of wil je gewoon wat meer informatie ontvangen? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder! Stuur ons een mailtje via het email adres: info@knijpertjes.nl of bel: 06-21866299. Maroesja Kroot denkt graag met je mee en beantwoord al je vragen.