Welkom in de wereld van Knijpertjes en laat je inspireren!

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Gepersonaliseerde relatiegeschenken van Knijpertjes.nl

Relatiegeschenken zijn geschenken en cadeaus die aan zakenrelaties en personeel gegeven worden, voornamelijk als blijk van waardering en daarnaast hebben ze ook een promotionele waarde. We kennen allemaal de standaard relatiegeschenken zoals pennen, bekers en usb-sticks en deze geschenken zijn eigenlijk vrij afgezaagd omdat ze al jarenlang weg worden gegeven. Deze cadeaus zijn meestal bedrukt met een logo of een tekst van het bedrijf en daardoor draagt het ook bij aan het vergroten van de naamsbekendheid. Deze relatiegeschenken zijn vrij onorigineel want allerlei bedrijven maken al vele jaren gebruik van deze geschenken. Een leuk en origineel alternatief zijn de gepersonaliseerde relatiegeschenken van Knijpertjes.nl.

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde relatiegeschenken waar je klanten, leveranciers en werknemers ook werkelijk iets aan hebben? Kies dan voor de knijpers van Knijpertjes.nl. Wij hebben diverse knijper varianten verkrijgbaar in onze webshop en deze kunnen gepersonaliseerd worden met een leuke tekst of een eigen logo. De knijpers zijn niet alleen leuke cadeaus om weg te geven maar ook om zelf te gebruiken!

Geschikt voor verschillende doeleinden

Onze knijpers met gravure zijn gepersonaliseerde relatiegeschenken die gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. Onze knijpers zijn bijvoorbeeld te gebruiken als handdoek houder, fotohouder, kaarthouder en als originele ophanghaken. Hoe leuk is het om een relatiegeschenk te krijgen waar je ook werkelijk iets aan hebt? Bekijk het complete aanbod en informeer naar de mogelijkheden om onze originele relatiegeschenken te personaliseren.

We hebben diverse knijpers verkrijgbaar in onze webshop, zo kun je onder andere gaan voor grote knijpers, kleine knijpers, magneet knijpers of vintage design knijpers. Ze zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken. Het is ook leuk om ze te gebruiken als etalagemateriaal in een winkel, door er prijskaartjes mee te presenteren. Onze knijpers worden ook vaak als handdoek houder en ophanghaken gebruikt in de badkamer en op het toilet. Je kunt er onder andere een gastendoekje of een verjaardagskalender aan ophangen en ze kunnen ook als kapstok gebruikt worden.

Houten knijpers personaliseren met gravure

Wil je jouw houten knijpers personaliseren? Je kunt ze laten personaliseren met een gravure naar wens. Zet er een leuke persoonlijke tekst op of laat het logo van je bedrijf bedrukken en maak van onze knijpers gepersonaliseerde relatiegeschenken. Onze bruikbare knijpers kunnen dus ook ingezet worden als promotionele producten. Door ze te laten voorzien van een gravure en weg te geven als relatiegeschenk zorg je ervoor dat de naamsbekendheid van je bedrijf vergroot wordt. Omdat onze producten gebruikt kunnen worden in het dagelijks leven zal de naam van je bedrijf dagelijks gezien worden.

Wil je meer informatie over onze houten knijper producten? Neem dan gerust contact op. Je kunt een email sturen naar info@knijpertjes.nl en we zijn ook via WhatsApp bereikbaar. Je mag ons ook altijd bellen via telefoonnummer 06-21866299.

Laat je inspireren!

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten schrijf je dan in!