Homepage_content

Houten wasknijpers als originele bedankjes

Op Knijpertjes.nl vind je alles op het gebied van houten wasknijpers. Onze grote houten wasknijpers en kleine wasknijpertjes zijn erg geschikt als origineel bedankje. We hebben voor iedere branche wel een passende houten knijper. De knijpers van Knijpertjes zijn veelal geproduceerd uit pijnboomhout of kersenhout van topkwaliteit en in combinatie met de hand gedraaide veer van draadstaal zijn onze houten knijpers een oersterk geheel. Onze originele bedankjes en unieke relatiegeschenken kunnen bewerkt worden met een gravure of bedrukking naar wens, bijvoorbeeld een pakkende tekst of het logo van je bedrijf. Gebruik de houten knijpers als promotioneel product zodat ook jouw bedrijf dagelijks in de picture staat en je eenvoudig de naamsbekendheid van je bedrijf vergroot.

Houten knijpers geschikt voor diverse doeleinden

In ons assortiment kun je onder andere grote houten knijpers vinden met een afmeting van 14x3cm of zelfs 16x3cm. Onze grote knijpers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en in een ontwerp naar jouw keuze. Daarnaast zijn ze ook te bestellen in een vintage design uitvoering. De grote knijpers van Knijpertjes zijn enorm sterk en kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden. Gebruik ze bijvoorbeeld als memo houder, ophanghaken, kaarthouder of fotostandaard. Deze unieke relatiegeschenken zijn dus niet alleen origineel en decoratief maar ze zijn ook nog eens erg praktisch. Een groot voordeel van onze exclusieve grote houten wasknijpers is dat ze al vanaf 1 exemplaar besteld kunnen worden! Een knijper is een origineel relatiegeschenk maar kan ook een gaaf cadeau voor jezelf zijn.

Maatschappelijk verantwoord

Alle eigen ontwerpen van Knijpertjes worden beplakt en verpakt bij Cello. Hier werken mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt. Deze lieverds zorgen er wekelijks, soms dagelijks, voor dat onze knijper producten verwerkt worden tot een mooi eindproduct.

Mini knijpers | Knijpertjes.nl  Mini knijpers | Decoratie knijpers  Decoratie knijpers kopen | Knijpertjes.nl  Knijpertjes sets | Knijpertjes.nl  Knijpertjes sets  Knijpertjes worden verpakt bij Cello

Grootste online assortiment houten wasknijpers

Bij Knijpertjes vind je alles op het gebied van houten knijpers. Van standaard houten wasknijpers waar je de was mee ophangt tot grote houten wasknijpers die je onder andere kunt gebruiken om je menukaart te presenteren. Als houten knijper specialist kunnen we je dan ook als geen ander adviseren over alles wat te maken heeft met houten wasknijpers. Wil je houten knijpers kopen? Of ben je op zoek naar leuke bedankjes? Neem gerust een kijkje in het grootste online assortiment van wasknijpers op Knijpertjes.nl

Gepersonaliseerde houten wasknijpers

Verras je relatie met een origineel en bijzonder cadeau in plaats van de standaard relatiegeschenken. Met onze knijpers geef je het signaal af dat je veel waarde hecht aan de band met je relatie. Onze knijpers staan symbool voor verbondenheid en kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Alle knijpers van ons eigen merk Knijpertjes zijn in eigen beheer bedacht en ontworpen. In de Knijpertjes webshop heb je de keuze uit een uitgebreid aanbod houten wasknijpers. Naast de grote knijpers ben je bij ons ook aan het juiste adres voor mini knijpers, magneet knijpers, vintage design knijpers en een bijzondere collectie originele bedankjes en relatiegeschenken. Dit zijn variaties van onze knijpers met een speciale boodschap.

Heb je vragen omtrent onze houten knijpers, neem dan gerust contact met ons op. Heb je zelf een idee maar weet je niet of dit mogelijk is, laat het ons weten. Mail naar info@knijpertjes.nl of bel/app/sms ons op 06-21866299. We denken graag met je mee!

Laat je inspireren!

Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan in! (Hiermee ga je akkoord met onze privacyverklaring.)