Homepage_content

Houten wasknijpers als originele bedankjes

Op Knijpertjes.nl vind je alles op het gebied van houten wasknijpers. Onze grote houten wasknijpers en kleine wasknijpertjes zijn erg geschikt als origineel bedankje. We hebben voor iedere branche wel een passende houten knijper. De knijpers van Knijpertjes zijn altijd uit hout geproduceerd en in combinatie met de draadstaal veer vormen de houten knijpers van Knijpertjes een oersterk geheel. Onze originele bedankjes, souvenirs en unieke relatiegeschenken kunnen bewerkt worden met een gravure of bedrukking naar wens, bijvoorbeeld een pakkende tekst of het logo van je bedrijf. Gebruik onze houten knijpers als gepersonaliseerd promotioneel product zodat ook jouw bedrijf dagelijks in de picture staat en je zo heel eenvoudig je naamsbekendheid vergroot.

Origineel cadeau kopen? | Knijpertjes.nl

Houten knijpers geschikt voor diverse doeleinden

In ons assortiment kun je onder andere grote houten knijpers vinden met een afmeting van 14x3cm of zelfs 16x3cm. Onze grote knijpers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en in een ontwerp naar jouw keuze. Daarnaast zijn ze ook te bestellen in een vintage design uitvoering. De grote knijpers van Knijpertjes zijn enorm sterk en kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden. Gebruik ze bijvoorbeeld als memo houder, ophanghaak, kaarthouder of fotostandaard. Deze unieke relatiegeschenken zijn dus niet alleen origineel en decoratief maar ze zijn ook nog eens erg praktisch. Een groot voordeel van onze exclusieve grote houten wasknijpers is dat ze al vanaf 1 exemplaar besteld en gepersonaliseerd kunnen worden! Een grote knijper XL is een origineel relatiegeschenk maar kan ook een gaaf cadeau voor jezelf zijn.

Maatschappelijk verantwoord

Alle eigen ontwerpen van Knijpertjes worden beplakt en verpakt bij Cello. Hier werken mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt. Deze lieverds zorgen er wekelijks, soms dagelijks, voor dat onze knijper producten verwerkt worden tot een mooi eindproduct.

Mini knijpers | Knijpertjes.nl  Mini knijpers | Decoratie knijpers  Decoratie knijpers kopen | Knijpertjes.nl  Knijpertjes sets  Knijpertjes worden verpakt bij Cello  Topkaarten knijpertjes sets perforeren | Knijpertjes.nl  Knijpertjes inpakken Cello | Knijpertjes.nl  Knijpertjes sets | Knijpertjes.nl 

Grootste online assortiment houten wasknijpers

Bij Knijpertjes vind je alles op het gebied van houten knijpers. Van standaard houten wasknijpers waar je de was mee ophangt tot grote houten wasknijpers die je onder andere kunt gebruiken om je menukaart te presenteren. Als houten knijper specialist kunnen we je dan ook als geen ander adviseren over alles wat te maken heeft met houten wasknijpers. Wil je houten knijpers kopen? Of ben je op zoek naar leuke bedankjes, relatiegeschenken, promotionele producten, originele cadeaus of souvenirs? Neem gerust een kijkje in het grootste online assortiment van houten wasknijpers op Knijpertjes.nl

Gepersonaliseerde houten wasknijpers

Verras je relatie met een origineel en bijzonder cadeau in plaats van de standaard relatiegeschenken. Met onze knijpers geef je het signaal af dat je veel waarde hecht aan de band met je relatie. Onze knijpers staan namelijk symbool voor verbondenheid en kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Alle knijpers van ons eigen merk Knijpertjes zijn in eigen beheer bedacht en ontworpen. In onze Knijpertjes webshop heb je de keuze uit een uitgebreid aanbod houten wasknijpers. Naast de grote knijpers ben je bij ons ook aan het juiste adres voor mini knijpers, magneet knijpers, vintage design knijpers, houten knijpers met punaise, gepersonaliseerde wasknijpers en een bijzondere collectie originele bedankjes, souvenirs en relatiegeschenken. Dit zijn variaties van onze houten wasknijpers met een speciale boodschap die je ook kunt gebruiken als zakkensluiter, decoratie voor je traktatie, bruiloft bedankje en zelfs als naambadge!

Gepersonaliseerde bruiloft bedankjes kopen? | Knijpertjes.nl

Heb je vragen omtrent onze houten knijpers, neem dan gerust contact met ons op. Heb je zelf een idee maar weet je niet of dit mogelijk is, laat het ons weten. Mail naar info@knijpertjes.nl of bel/app/sms ons op 06-21866299. We denken graag met je mee!