Houten knijpers om als origineel bedankje weg te geven

Originele en bijzondere bedankjes

Knijpertjes.nl heeft een groot assortiment aan originele bedankjes in de vorm van houten knijpers. Want bij belangrijke gebeurtenissen horen leuke presentjes.

Leuke bruiloft bedankjes

Onze bruiloft bedankjes kunnen voorzien worden van een bedrukking met jullie namen en/of trouwdatum. Hierdoor maak je jullie bedankjes persoonlijk en jullie verrassen vrienden en familie met een bijzonder cadeautje. Als jullie op zoek zijn naar originele huwelijksbedankjes, zijn jullie bij Knijpertjes.nl aan het juiste adres. Ons ruime assortiment houten knijpers kunnen we speciaal voor jullie naar wens maken met een mooie bedrukking of gravure.

Originele bruiloft cadeaus | Knijpertjes.nlLeuke bruiloft bedankjes | Knijpertjes.nlOriginele bruiloft bedankjes | Knijpertjes

Goedkope communie bedankjes

Hetzelfde geldt voor al onze originele bedankjes voor verschillende gelegenheden. Zo horen bij een Eerste Heilige Communie bijvoorbeeld speelse kleine bedankjes. Hiervoor kunnen we een grappige tekst op een van onze houten knijpers drukken of graveren. Zo geef je familie en vrienden een leuk aandenken aan een bijzondere dag.

Bij een Eerste Heilige Communie horen originele communie bedankjes. Onze originele houten knijper bedankjes zijn geschikt voor zowel jong als oud. De bedankjes van Knijpertjes kunnen we voor je personaliseren met jullie eigen bedanktekst en/of afbeelding.

Kies voor de unieke bedankjes van Knijpertjes en zorg dat de Eerste Heilige Communie niet snel wordt vergeten door jullie familie en vrienden.

Bijzondere geboorte bedankjes

Bij geboorte bedankjes voor tijdens een babyshower of babyborrel kun je denken aan schattige kleine roze of blauwe mini knijpers. We kunnen deze kleine wasknijpertjes in een klein weckpotje of fles verpakken met een bedank kaartje eraan. Of geef een Knijpertjes kaarten waslijn met een persoonlijke boodschap als origineel bedankje.

Een geboorte is een speciale gebeurtenis en daar hoort tegenwoordig niet alleen maar een beschuit met muisjes bij. Kies voor originele en leuke geboorte bedankjes in de vorm van kleine wasknijpertjes. Leuk om weg te geven aan de kraamvisite, of als afsluiting van een babyshower of babyborrel. Personaliseer de geboorte bedankjes met de naam van jullie kindje of de geboortedatum. Of laat ons er een cadeaulabel aan maken met een persoonlijke boodschap of leuke quote.

Gepersonaliseerde zakelijke bedankjes

Ook kunnen we bij Knijpertjes je zakelijke geschenken en eindejaarsbedankjes verzorgen. Laat bijvoorbeeld je bedrijfslogo op een van onze houten knijpers verwerken door een bedrukking of gravure. Zo sluit het zakelijke bedankje helemaal aan bij je bedrijf.

Onze bedankjes kunnen niet alleen worden ingezet als origineel bedankje voor je klant maar ook voor diverse andere zakelijke doeleinden. Organiseer jij binnenkort een personeelsfeest? Exposeer je op een beurs? Of zoek je gewoon een leuke attentie voor collega's? De zakelijke bedankjes van Knijpertjes zijn originele, leuke maar bovendien betaalbare zakelijk bedankjes om weg te geven. 

Knijpertjes bedankjes zakelijk kun je laten personaliseren met je eigen tekst, beeldmerk of ontwerp. 

Gepersonaliseerde zakeijke bedankjes | Knijpertjes.nlHouten knijpers met logo gravure | Knijpertjes.nlGepersonaliseerde wasknijpers | Knijpertjes.nlGrote houten wasknijpers met logo bedrukking | Knijpertjes.nl

Persoonlijke bedankjes met een boodschap

Bekijk ons assortiment zakelijke bedankjes, vraag gerust een offerte aan en laat ons mee denken en je van goed advies voorzien over je zakelijke bedankjes. 

Waar je bedankje ook voor bedoeld is, je geeft met de houten knijper producten van Knijpertjes.nl altijd een origineel bedankje met een bijzondere boodschap. Kies uit honderden knijpers en wij doen de rest.

De persoonlijke bedankjes van Knijpertjes zijn, afhankelijk van het aantal, snel in huis! We streven ernaar om binnen 5 werkdagen je bedankjes te versturen. Wil je persoonlijk advies over een van onze houten knijper producten of bijzondere bedankjes? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!