Houten knijpers van Knijpertjes.nl gebruiken als kaarthouders

Kaarthouders van hout

Heb jij moeite om papieren, folders of kaarten bij elkaar te houden? Of ben je op zoek naar iets origineels dat de kaarten of andere papieren bij elkaar houdt? Dan zijn onze houten knijpers die gebruikt kunnen worden als kaarthouders de perfecte oplossing hiervoor.

Houten knijpers zijn multifunctioneel

Houten knijpers kan je op verschillende manieren gebruiken. Onze knijpers kan je onder andere gebruiken als een houder voor kaarten, folders, foto’s of andere papieren. Een foto of een kaart kan je leuk presenteren met een houten knijper. Onze houten knijpers kunnen prima gebruikt worden als originele kaarthouders. Een kaart die je graag wilt laten staan, kan je leuker en origineler maken door er een houten knijper aan vast te klemmen. Je kunt met onze knijpers natuurlijk ook stapels van kaarten bij elkaar houden.

Menukaarthouders van Knijpertjes

En niet alleen kunnen de houten kaarthouders gebruikt worden om kaarten bij elkaar te houden, maar ook als visitekaarthouders en menukaarthouders. Onze grote houten knijpers, die je als originele menukaarthouder kunt gebruiken, kunnen we voor je personaliseren met een logo of tekst. Handige houders voor kaarten kan je makkelijk en snel online bestellen op Knijpertjes.nl.

Kaarthouders van hout met tekst gravure | Knijpertjes.nl  Menu kaarthouders met logo | Knijpertjes.nl  Wasknijpers met naam gravure | Knijpertjes  Kaarthouders met logo | Knijpertjes.nl

Knijpers van hout laten graveren

De knijpers van Knijpertjes.nl kunnen voor meer doeleinden worden gebruikt dan alleen als kaarthouder. Onze houten knijpers kan je ook gebruiken als fotohouder, handdoek houder of als decoratie in huis of buiten. Onze originele houten wasknijpers kunnen veel functies uitvoeren. Houten wasknijpers zijn wellicht simpel maar wij maken ze uniek en origineel. De kaarthouders kan je laten graveren met een eigen tekst of een logo van een bedrijf. Je kan de knijpers persoonlijk maken door er een tekst of logo in te laten graveren. Of we kunnen er ook een mooie bedrukking voor je op drukken. Een knijper wordt hierdoor erg persoonlijk en daarmee zeer gewaardeerd.

Gepersonaliseerde kaarthouders

Een houder in de vorm van een houten wasknijper kan je ook weggeven als promotieartikel of relatiegeschenk. Een gepersonaliseerde kaarthouder die je als relatiegeschenk of promotieartikel geeft, kan de naamsbekendheid vergroten van je bedrijf. De kaarthouders van houten knijpers zijn dus perfect om als origineel bedankje of geschenk te geven.

Houten kaarthouders met logo gravure | Knijpertjes.nl  Kaarthouders voor borrelkaart | Knijpertjes.nl  Fotohouder hout mini | Knijpertjes.nl  Kaarthouders | Knijpertjes.nl

Kaarthouders als originele bedankjes geven

Wil jij een origineel en leuk bedankje of geschenk aan iemand geven? Een kaarthouder van houten knijpers is een erg origineel geschenk dat iets unieks toevoegt aan het interieur. Bestel de houders voor kaarten op Knijpertjes.nl en geef dit originele cadeau als geschenk aan iemand die het verdient.

Onze houten knijpers zijn gemakkelijk en snel online in onze webshop te bestellen. Je bestelling wordt snel bij je thuisbezorgd en bij een bestelling vanaf €50,- betaal je geen verzendkosten. Als je vragen hebt over onze kaarthouders of een van onze andere houten knijper producten mag je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en via de mail bereikbaar en helpen je graag!