Knijpers als bedankje

Originele bedankjes van Knijpertjes

Knijpers zijn originele bedankjes die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Deze originele houten knijper producten zijn wat anders dan de standaard relatiegeschenken zoals pennen en kladblokken. De originele relatiegeschenken van Knijpertjes.nl zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen, bij ons ben je aan het juiste adres voor kleine knijpers en grote knijpers. Voor iedere branche is er wel een passende houten knijper te vinden die als relatiegeschenk gebruikt kan worden.

Persoonlijke bedankjes

Deze leuke bedankjes zijn verrassende relatiegeschenken en kunnen bewerkt worden met een gravure naar wens en op deze manier kunnen ze nog persoonlijker worden gemaakt. Kies er bijvoorbeeld voor om een logo of een leuke tekst in de houten knijper te laten graveren. Ben je op zoek naar goedkope bedankjes? Neem een kijkje in de uitgebreide collectie in onze webshop en kies voor een stoere grote knijper of kleine houten knijpers en laat ze personaliseren met een logo of tekst!

houten knijpers met logo | Knijpertjes.nl  Leuke bedankjes kopen? | Knijpertjes.nl  Wasknijpers met eigen tekst | Knijpertjes.nl  Grote wasknijpers met bedrukking | Knijpertjes.nl

Leuke bedankjes van Knijpertjes.nl

De knijpers van Knijpertjes.nl zijn een symbool voor verbondenheid en met het geven van een knijper als relatiegeschenk geef je een signaal af dat je waarde hecht aan de band die je hebt met je zakenrelaties. De knijpers zijn leuke bedankjes die op diverse manieren gebruikt kunnen worden. Onze grote knijpers kunnen een gewicht tot wel 2kg dragen en ze zijn daardoor erg geschikt om te gebruiken als ophanghaken voor theedoeken en handdoeken in de keuken. Ze zijn eenvoudig te bevestigen met een power strip. Ze kunnen ook gebruikt worden als menukaarthouder in een restaurant of als fotostandaard op je bureau.

Doordat onze knijpers op zoveel verschillende manieren gebruikt kunnen worden zijn het zeer originele bedankjes om weg te geven. Naast de grote knijpers hebben we ook mini knijpers. Deze kleine bedankjes kunnen gebruikt worden om kaarten op te hangen, bijvoorbeeld bij een geboorte of als je kaarten ontvangt tijdens de feestdagen. Ook zijn ze ideaal geschikt om te gebruiken als promotioneel product om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.

Gepersonaliseerde bedankjes | Knijpertjes.nl  Originele bedankjes kopen? | Knijpertjes.nl  Goedkope bedankjes kopen? | Knijpertjes.nl  Leuke bedankjes voor de juf | Knijpertjes

Gepersonaliseerde bedankjes van Knijpertjes

De wasknijpers van Knijpertjes.nl zijn erg leuk om weg te geven als bedankje. Deze originele bedankjes kunnen helemaal gepersonaliseerd worden met een gravure. De mini knijpers kunnen bij een afname van 25 stuks worden voorzien van een bedrukking of gravure. Bij de grote knijpers is dit ook mogelijk bij een afname van één grote wasknijper.

Met deze unieke relatiegeschenken geef je een sterker signaal af aan je relaties dan met een bedrukte pen. De mini knijpers en grote knijpers zijn ook nog eens erg functioneel en dit maakt het tot leuke bedankjes waar je iets aan hebt. In onze webshop zijn ze verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. We hebben ook gave vintage design knijpers en magneet knijpers in ons aanbod. Bestel al deze leuke bedankjes in diverse varianten online op Knijpertjes.nl!

Wasknijpers met eigen tekst | Knijpertjes.nl  Leuke bedankjes | Knijpertjes.nl  houten knijpers met eigen tekst | Knijpertjes.nl  houten knijpers met logo | Knijpertjes.nl

Bedankjes voor iedere gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar leuke bedankjes voor je bruiloft, goedkope bedankjes om weg te geven bij een afscheid of gepersonaliseerde bedankjes voor je zakenrelaties, Knijpertjes heeft voor iedereen een geschikte houten knijper als bedankje.

Leuke bedankjes voor de juf | Knijpertjes.nl  Goedkope bedankjes kopen? | Knijpertjes.nl  Originele bedankjes | Knijpertjes.nl  Originele bedankjes kopen? | Knijpertjes.nl

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op!
info@knijpertjes.nl of bel: 06-21866299 We denken graag met je mee!