Mini wasknijpers

Het grootste assortiment mini wasknijpers vind je op Knijpertjes.nl

Iedereen kent ze wel, de allerkleinste op het gebied van mini wasknijpers. Ze zijn 25mm en worden heel veel gebruikt om kaarten of foto's op te hangen. Onze collectie mini wasknijpers bestaat uit houten mini wasknijpers in naturel hout maar je vind in onze uitgebreide collectie mini knijpers ook vele kleuren waaronder ook zilver en goud.

Met onze schattige kleine wasknijpertjes kun je natuurlijk veel meer dan alleen kaarten en foto's ophangen. Denk bijvoorbeeld eens aan het vastklemmen van een klein kaartje aan je bos bloemen of plak ze op je eigen gemaakt kaarten om er een lief klein droog bloemetje tussen te klemmen. Voor alle creatievelingen onder ons zijn kleine wasknijpertjes eigenlijk onmisbaar ;)

Mini wasknijpers met een maatje meer

Naast onze allerkleinste knijpertjes hebben we ook mini wasknijpers met een maatje meer. Deze zijn 35x6mm en kunnen net wat meer vasthouden dan de allerkleinste wasknijpertjes. Ook in dit assortiment heb je genoeg keus wat betreft de kleur van deze knijpertjes. En ja, ook in dit formaat hebben we zilveren mini knijpers en gouden mini knijpers :) We proberen aan ieders wens te voldoen!

Gekleurde mini wasknijpers kopen? | Knijpertjes

Wist je dat je bij Knijpertjes.nl deze mini wasknijpers kunt laten graveren of bedrukken? Zo maak je het nog persoonlijker en geheel naar jouw wensen. Klem je gepersonaliseerde mini knijper aan de papieren die je aan je klant geeft of aan de kassabon. Zo geef je iets bijzonders mee waardoor je klant aan jou blijft denken. Klein gebaar met grote waarde!

Kleine wasknijpertjes extra breed

Als je wat zwaardere items op wilt hangen of vast wilt klemmen dan hebben we nog een drietal kleine wasknijpertjes extra breed. Deze houten knijpertjes zijn 45x12mm en zijn super sterk! Of je nu grote ansichtkaarten, foto's, tekeningen of knutselwerkjes van je kinderen op wilt hangen, deze knijper zal het stevig vast houden.

Op dit moment bestaat het assortiment uit naturel hout, wit en zwart maar we zouden Knijpertjes niet zijn als we dit in de toekomst niet verder uit zouden gaan breiden ;)

Mini knijpers met punaise

Ons laatste ontwerp is een houten mini knijper met punaise. We vonden het de hoogste tijd om deze punaise knijpers aan te gaan bieden. Want zeg nou eerlijk, het is toch zonde om mooie kaarten en foto's kapot te prikken?! Met onze punaise knijpers is dat direct opgelost. Je prikt de knijper op je prikbord en klemt er je kaarten, foto's en andere items tussen zonder ze ook maar enigszins te beschadigen. Super handig!

Punaise knijpers zijn 45x12mm en op dit moment verkrijgbaar in naturel hout, wit en zwart.

Punaise knijpers bestellen? | Knijpertjes.nl Punaise mini knijpers bestellen? | Knijpertjes.nl Wasknijpertjes met punaise bestellen? | Knijpertjes.nl Houten mini wasknijpertjes met punaise bestellen? | Knijpertjes.nl

Mini knijpers met magneet

Onze mini knijpers met magneet zijn ook 45x12mm en momenteel verkrijgbaar in naturel hout. Binnenkort voegen we hier ook de witte en zwarte variant aan toe. Deze mini knijpers met magneet zijn ook weer super handig om items op te hangen aan je magneetbord. Ze kunnen best wel wat vast houden.

Naast deze kleine magneet knijpertjes hebben we nog veel meer toffe magneet knijpers maar daar besteden we meer aandacht aan in een ander hoofdstuk.

En ja, natuurlijk kunnen we ook al onze 45x12mm knijpers voor je personaliseren naar wens. Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan!
Heb je vragen? Stel ze gerust. We denken graag met je mee!