Wasknijpers met bedrukking

Houten wasknijpers met naam, eigen tekst of logo

Wil je wasknijpers met je eigen naam, tekst of logo? Bij Knijpertjes maken we onze houten knijpers geheel naar jouw wens! We hebben een ruime keus aan wasknijpers in vele soorten, maten en kleuren. Kies een houten wasknijper die bij jou of je bedrijf past en wij maken er iets unieks van. Met een slogan, naam, tekst of logo zoals jij het hebben wil.

Of je nu een grote houten wasknijper als kaarthouder wilt of kleine wasknijpertjes als bedankjes, Knijpertjes kan deze voor je personaliseren met een bedrukking of gravure naar wens.

Houten kaarthouders met tekst | Knijpertjes.nl  Promotionele producten | Knijpertjes.nl  Magneet knijpers met eigen tekst | Knijpertjes  Grote knijpers met bedrukking | Knijpertjes

Wasknijpers als promotioneel product

Bedrukte wasknijpers of houten knijpers met een gravure zijn ook erg gewild als promotioneel product. Met gepersonaliseerde wasknijpers geef je iets wat gebruikt gaat worden en dus veel gezien wordt. Jouw unieke knijper valt op en omdat dit alledaagse product voor iedereen herkenbaar is blijft het langer in het geheugen. Hiermee geef je dus niet alleen een bruikbaar en uniek product maar vergroot je ook meteen je naamsbekendheid.

Originele wasknijper cadeaus

Ben je op zoek naar originele cadeaus dan heb je met bedrukte wasknijpers of houten knijpers met een gravure een goede slag geslagen. Alleen al de reactie van de ontvanger is al goud waard. Van pennen en memoblokken zijn mensen niet meer onder de indruk, van gepersonaliseerde houten knijpers wel!

Originele cadeaus | Knijpertjes  Leuke bedankjes | Knijpertjes.nl  Originele ophanghaken | Knijpertjes.nl  Wasknijpers met eigen tekst | Knijpertjes.nl

Grote houten knijpers als originele ophanghaken

Uiteraard kun je onze grote knijpers en houten wasknijpers ook voor jezelf aanschaffen. Gebruik onze grote houten knijpers in je keuken als originele ophanghaken voor je handdoek en theedoek. Of in je winkel als ophanghaken voor sjaals, broeken, shirts en nog veel meer. Wasknijpers zijn ook handig om prijskaarten tussen te klemmen of om als kaarthouder te gebruiken. Zo zie je maar, wasknijpers zijn weliswaar simpel maar ontzettend handig en hebben eindeloos veel doeleinden.

Wasknijper informatie van de expert

Voor meer informatie en het tot leven brengen van jouw 'Knijper' wensen staat Knijpertjes voor je klaar. Mail gerust naar: info@knijpertjes.nl of bel: 06-21866299 Je krijgt dan een helder advies en een scherpe prijs.