Wat kun je knutselen met wasknijpers?

Knutselen met wasknijpers

De wasknijper zoals iedereen hem kent. Een houten knijper met een formaat van 7cm met een zilverkleurige veer. Houten wasknijpers waar we de was mee ophangen maar welke je voor nog veel meer doeleinden kunt gebruiken.

Wasknijpers als hippe traktaties

Met een wasknijper kun je namelijk heel veel leuke dingen knutselen. Hippe traktaties om uit te delen bijvoorbeeld. Denk aan, wasknijper vlinders, krokodillen, sneeuwpoppen, vliegtuigen of kerstbomen. Met wasknijpers, een doos en een paar rietjes kun je zelfs een heel voetbal spel knutselen!

Goedkoop knutselen met wasknijpers

Heb je heel weinig budget en wil je toch graag knutselen met houten wasknijpers? Dan heeft Knijpertjes deze tip voor je: De goedkoopste manier voor het pimpen van wasknijpers is door deze te beschilderen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn houten wasknijpers, verf, een klein kwastje of een penseel en een bakje water. Schilderen maar!

knutselen met wasknijpers  knijpers knutselen  knijpers knutselen  knutselen met knijpers  knutselen met wasknijpers  knutselen met wasknijpers

Op een kinderfeestje, kinderdagverblijf of kleuterschool is knutselen met wasknijpers een creatieve en goedkope manier om met kinderen bezig te zijn. Kinderen vinden het vaak erg leuk om een eigen creatie te knutselen! Met een eigen ontwerp wasknijper nemen ze een creatief aandenken mee naar huis.

Wasknijpers decoreren met tape

Houten wasknijpers kun je bij Knijpertjes.nl bestellen in naturel hout maar we hebben ook witte wasknijpers en zwarte wasknijpers. Ook hebben we bij Knijpertjes een ruime keus uit verschillende formaten houten knijpers. Al deze knijpers kun je beplakken met decoratie (washi-) tape. Deze plakband is in verschillende designs verkrijgbaar bij diverse (online-) winkels. Hiermee maak je in een handomdraai decoratieve wasknijpers met streepjes, stippels of andere vrolijke prints.

Wasknijper bruidspaar

Een origineel bruiloft cadeau: van een wasknijper kun je namelijk ook een bruidspaar maken. Zet de wasknijper rechtop en maak van het ene deel de bruid en van het andere deel de bruidegom. (zie foto) Zo maak je van een eenvoudige houten wasknijper een origineel cadeau voor een bruiloft. Of klem deze wasknijper ter decoratie aan je bruiloft cadeau.

Knutselen met wasknijpers  Knutselen met wasknijpers  Wasknijpers knutselen voor kerst  Wasknijpers  bruiloft decoratie wasknijpers | Knijpertjes  wasknijper adventkalender | Knijpertjes

Al deze leuke wasknijper ideeën zijn te vinden op het internet. Ook voor meer uitleg en informatie over materialen en verdere instructies kun je Google raadplegen of een van de onderstaande links.

Wasknijper knutselfoto's in deze kennisbank zijn met goedkeuring van de eigenaar geplaatst. Alle andere foto's zijn door ons zelf gemaakt en eigendom van Knijpertjes.

Wil je contact met ons opnemen? Stuur gerust een mailtje! Of stuur ons foto's van wasknijper creaties want we zijn altijd benieuwd naar nieuwe ideeën! info@knijpertjes.nl

Met dank aan:
- BMellow http://bmellow.nl/dieren-knutselen-knijpers/
- Knutselgeluk www.knutselgeluk.nl