Kleine bedankjes afscheid

August 18, 2021

Kleine bedankjes afscheid | Vergeet me nietjes

Klein bedankje groot gebaar

Bij het verlies van een dierbare komt er ineens heel veel op je pad. Er is zoveel wat je in een paar dagen tijd allemaal moet regelen dat je op dat moment geleefd wordt. Vaak heb je de hele dag mensen om je heen, ontvang je condoleance kaarten, berichtjes met steunbetuigingen, bloemen en meer.

Je zou het liefst al deze mensen persoonlijk bedanken maar daar is de tijd niet voor en je hoofd staat er niet naar. Om de mensen om je heen toch te bedanken voor hun medeleven kun je ze na de uitvaart een klein bedankje geven. Met dit gebaar maak je kenbaar dat je hun steun enorm waardeert. De ontvanger waardeert dit kleine bedankje en zal je ook in de komende tijd nog graag de steun bieden die je nodig hebt om je verlies draagbaar te maken.

Bijzondere bedankjes met een verhaal

Bij Knijpertjes maken we bijzondere bedankjes met een verhaal. Het verhaal van verbondenheid. Onze houten knijpers staan namelijk symbool voor verbondenheid.

Een wasknijper bestaat uit twee gelijke delen, verbonden door één stevige veer.
Zonder elkaar kunnen ze niets, ze hebben elkaar nodig om sterk te kunnen staan.
Ook wij hebben elkaar nodig en kunnen elkaar kracht bieden. In tijden van verlies en verdriet geeft dit kleine gebaar steun en blijf je met elkaar verbonden.

Je geeft dus niet zomaar een wasknijper bedankje maar een symbool met een verhaal en blijk van waardering.

Gepersonaliseerde bedankjes

De houten knijpers van Knijpertjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en varianten. Zo kunnen we onze wasknijpers personaliseren met een gravure of bedrukking naar wens.

Een naam, datum, symbool of mooie tekst maakt je bedankje nog persoonlijker. Het kleine bedankje wordt hiermee een fijne en tastbare herinnering aan je overleden dierbare.

Bedankjes met een functie

Knijpertjes bedankjes hebben naast het bijzondere verhaal van verbinding ook een handige klemfunctie. Zo kun je de knijper gebruiken als kaarthouder of fotostandaard maar ook nog als zakkensluiter als je dat zou willen.

Het is zelfs mogelijk om de knijper te voorzien van een magneet of punaise. Hiermee kun je de knijper thuis ophangen aan de koelkast of je prikbord.

Goedkope bedankjes

Wanneer je kiest voor een goedkoop bedankje dan kan Knijpertjes je zeker van dienst zijn. Voor elk budget kunnen we wel een uniek bedankje bedenken. We zijn er voor je om met je mee te denken om zo samen tot een passend en betaalbaar bedankje te komen. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je een bedankje nodig hebt, we denken graag met je mee!

Meer leuke bedankjes vind je in onze collectie Originele Bedankjes

Lees ook onze blog: Unieke kleine bedankjes