Promotionele producten van Knijpertjes

Knijpers inzetten als promotioneel product

Met de standaard promotionele producten en relatiegeschenken zoals pennen en aanstekers ga je jouw zakenrelaties niet meer bereiken. Deze producten worden al zoveel gebruikt door verschillende bedrijven en zijn anno nu niet meer origineel te noemen. Als je echt iets origineels wilt en op zoek bent naar unieke promotionele producten en originele relatiegeschenken, neem dan eens een kijkje in de webshop van Knijpertjes.nl. Onze houten knijpers zijn zeer geschikt als promotionele producten om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. We hebben originele knijpers in ons aanbod die geschikt zijn voor iedere branche. Ze staan symbool voor verbondenheid en dit is wat je uit wil stralen naar andere bedrijven.

Gepersonaliseerde promotionele producten van Knijpertjes

Om onze promotionele producten, in de vorm van houten knijpers, helemaal naar eigen wens in te vullen is er de mogelijkheid om ze te laten bedrukken met tekst of te laten bewerken met een gravure. Zo kun je bijvoorbeeld je logo in de knijper laten verwerken of een pakkende tekst. Neem een kijkje in onze ruime collectie promotionele producten en laat je inspireren.

Houten knijpers in verschillende afmetingen

De houten knijpers van Knijpertjes.nl zijn erg leuk om weg te geven en ze zijn een blijk van waardering wat niet snel vergeten wordt. Onze knijpers zijn promotionele producten die ook nog eens erg functioneel zijn. De houten knijpers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. In onze webshop vind je mini knijpers, grote knijpers, vintage design knijpers, magneet knijpers en kunst knijpers. Voor ieder wat wils dus!

De mini knijpers zijn leuke promotionele producten en ze worden voornamelijk gebruikt als kaarthouder, fotowaslijn of fotostandaard. Deze producten kunnen vanaf 25 stuks voorzien worden van een gravure naar wens. De grote knijpers zijn ontzettend sterk en kunnen onder andere gebruikt worden als menukaarthouder, kaarthouder, fotohouder en zelfs als originele ophanghaken. Ze kunnen een gewicht tot wel 2 kg dragen. De vintage knijpers zijn grote knijpers in een mooie vintage uitvoering en zijn ook te gebruiken voor talloze doeleinden, waaronder als promotioneel product. Onze magneet knijpers zijn geschikt om memo’s, tekeningen en andere vellen papier vast te zetten, bijvoorbeeld op een koelkast. Als je kiest voor onze kunst knijpers, houdt er dan rekening mee dat ze niet in de volle zon geplaatst worden. Door de felle zon kan de kleur vervagen en dat zou zonde zijn.

Promotionele producten | Knijpertjes.nl  Promotionele producten van Knijpertjes  Unieke relatiegeschenken | Knijpertjes.nl  Leuke bedankjes kopen? | Knijpertjes.nl

Houten knijpers voor meer naamsbekendheid

Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf op een subtiele manier vergroten, kies er dan voor om knijpers als promotioneel product in te zetten. Wij hebben de leukste knijpers verkrijgbaar in onze webshop in diverse maten, kleuren en varianten. Laat onze houten wasknijpers graveren naar wens met een pakkende tekst of het logo van je bedrijf. Zo heb je een mooi en gepersonaliseerd uniek bedankje of leuke give away. Met deze knijpers heb je een groot voordeel. Namelijk dat onze onze knijpers erg functioneel zijn en daarom vaak in het zicht gebruikt worden. Zo blijft de naam van je bedrijf elke keer weer voorbij komen en zal hierdoor de naamsbekendheid van je bedrijf vergroot worden.

Voor originele relatiegeschenken en promotionele producten waar je echt iets aan hebt moet je bij Knijpertjes.nl zijn. De grote knijpers, magneet knijpers en unieke Knijpertjes producten zijn door onszelf ontworpen en alleen verkrijgbaar in onze eigen webshop. Neem ook eens een kijkje op onze pagina met leuke bedankjes. Hier vind je nog meer promotionele product ideeën en voorbeelden van originele relatiegeschenken. https://knijpertjes.nl/pages/knijpers-als-bedankje

Of bekijk Knijpertjes Portfolio https://knijpertjes.nl/pages/portfolio

Originele promotionele producten | Knijpertjes  Gepersonaliseerde promotionele producten | Knijpertjes  Promotionele wasknijpers met magneet | Knijpertjes  Mini knijpers met tekst als promotioneel product | Knijpertjes

Wil je meer informatie over onze producten neem dan gerust contact met ons op. Mail naar info@knijpertjes.nl of bel met Maroesja Kroot 06-21866299 Zij heeft op al je vragen een antwoord en kan uitstekend met je meedenken. Zo komen we samen tot het perfecte product voor jouw evenement, bedrijf of persoonlijke geschenk.