Wasknijpers om te klemmen

Wasknijpers en klemmen

Wasknijpers zijn voor verschillende gebruiksdoeleinden geschikt. Dat is ook niet vreemd, want de klemfunctie van een wasknijper is echt super handig! Wij van Knijpertjes.nl hebben heel veel houten wasknijpers in onze collectie. Van hele kleine wasknijpertjes die je kan gebruiken om briefjes tussen te klemmen of kleine items vast te houden tot grote houten wasknijpers die je kan gebruiken als originele ophanghaak of houten menukaarthouder.

Houten menukaarthouder | Knijpertjes.nl  Houten kaarthouder kopen? | Knijpertjes.nl  Houten mini knijpers kopen? | Knijpertjes.nl  Gepersonaliseerde knijpers kopen? | Knijpertjes.nl 

Houten wasknijpers als klem

Onze houten wasknijpers zijn handig om te gebruiken als houten klemmen. Met de houten wasknijpers van Knijpertjes kun je bijvoorbeeld folders, menukaarten of foto’s vast klemmen en ze presenteren of gebruiken om spulletjes bij elkaar te houden. Ook zijn onze houten wasknijpers ontzettend functioneel en decoratief om zakjes mee dicht te klemmen.

Met een decoratieve houten knijper maak je niet alleen een zakje bonbons leuker maar je bonbons blijven ook langer vers! Uiteraard kun je de wasknijpers ook gebruiken als klem voor je zak chips, koffie, pasta en andere producten die in een zak verpakt zijn.

Decoratie wasknijpers | Knijpertjes  Decoratieve knijpers | Knijpertjes.nl  Wasknijpertjes | Cadeau | Knijpertjes  Wasknijper decoratie | Knijpertjes

Decoratieve klemmen

Bij Knijpertjes hebben we een groot assortiment houten knijpers waaronder heel veel leuke decoratie wasknijpers. Zo heb je een ruime keus uit houten knijpers met een cadeautje, vliegtuig, hartje, vlinder, fruit, taart, kinderwagen en nog veel meer vrolijke kleine wasknijpertjes.

Gebruik onze decoratieve houten knijpers als klemmen voor je zakje snoep, traktatie, cadeau of klem er je bedankkaartje mee vast. Zoals je kunt zien op de onderstaande foto's zijn deze houten klemmen ook erg leuk en handig om te gebruiken op verpakkingen.

Wasknijper rendier | Knijpertjes  Wasknijper flamingo | Knijpertjes  Decoratie knijper vliegtuig | Knijpertjes  Bruiloft bedankjes kopen? | Knijpertjes
  

Houten klemmen in vele formaten

In de webshop van Knijpertjes ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar handige houten klemmen. Je kunt er verschillende materialen mee aan elkaar vast klemmen. Bij ons vind je het grootste aanbod houten klemmen welke verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, varianten en formaten. Van mini knijpers van 25mm tot grote houten knijpers van wel 16cm. Kleine wasknijpertjes, grote houten wasknijpers en decoratie knijpers kunnen gebruikt worden voor allerlei doeleinden. Met onze houten klemmen kun je allerlei spullen ophangen en vast klemmen.

Gepersonaliseerde houten klemmen

Onze klemmen in de vorm van houten wasknijpers zijn te koop in diverse kleuren en uitvoeringen. Voor iedereen hebben we wel een passende houten klem. De houten wasknijpers zijn ook origineel om weg te geven als leuk bedankje of relatiegeschenk. Je hebt de mogelijkheid om houten wasknijpers bij ons te laten bedrukken of graveren met je logo of pakkende tekst. Hierdoor kun je onze houten klemmen naar wens laten personaliseren. Dit maakt dat je wasknijper een exclusief relatiegeschenk of origineel bedankje wordt waar de ontvanger leuke items tussen kan klemmen.

Bedrukte wasknijpers bestellen? | Knijpertjes.nl  Houten knijper met tekst | Knijpertjes.nl  Gepersonaliseerde wasknijpers | Knijpertjes.nl  Wasknijpers met gravure | Knijpertjes

Klemmen en houten wasknijpers voor diverse doeleinden

Onze houten wasknijpers zijn natuurlijk niet alleen te gebruiken als houten klem. Ze kunnen ook voor talloze andere doeleinden gebruikt worden. De houten knijpers van Knijpertjes kun je bijvoorbeeld ook gebruiken als ophanghaken voor handdoeken in de keuken of op het toilet. Maar ook als fotostandaard en visitekaarthouder. Onze houten klemmen worden ook vaak ingezet als promotionele producten of relatiegeschenken om weg te geven tijdens de feestdagen of op een beurs. 

Zo zijn onze houten wasknijpers ook erg origineel om als bedankjes weg te geven als blijk van waardering voor de fijne (zaken-) relatie die je hebt opgebouwd. Onze houten wasknijpers kunnen gepersonaliseerd worden met een gravure of bedrukking naar wens. Dit kan een persoonlijke tekst zijn maar je kunt er ook voor kiezen om onze houten knijpers te laten graveren of bedrukken met het logo van je bedrijf.

Neem gerust contact op met Knijpertjes.nl en vraag naar de mogelijkheden!