Welkom in de wereld van Knijpertjes en laat je inspireren!

Knijpers als relatiegeschenk voor de feestdagen

We kennen allemaal de standaard, onpersoonlijke relatiegeschenken die tijdens de feestdagen weggegeven worden aan zakenrelaties als bedankje voor de samenwerking. Iedere werknemer van een bedrijf heeft wel eens een bedrukte pen, aansteker of memoblok mogen ontvangen. Het grote nadeel van deze relatiegeschenken is dat ze totaal geen effect meer hebben omdat ze niet origineel zijn. In plaats van dit jaar te kiezen voor een van de voor de hand liggende relatiegeschenken, kun je dit jaar gaan voor een exclusiever relatiegeschenk waar je klanten en zakenrelaties wel waarde aan hechten.

In de webshop van Knijpertjes.nl vind je een uitgebreid aanbod van knijpers die gebruikt kunnen worden voor diverse doeleinden. Met deze speciale relatiegeschenken geef je jouw klanten en zakenrelaties een geschenk waar ze iets aan hebben. Je hebt bij ons ook de mogelijkheid om de knijpers te bedrukken en te laten personaliseren met een gravure naar eigen keus. Laat er bijvoorbeeld je logo op bedrukken of voorzie het van een persoonlijke tekst om het geschenk nog meer kracht te geven. 

 Houten knijper | Knijpertjes.nl Relatiegeschenk tijdens feestdagen | Knijpertjes.nl Origineel Relatiegeschenk | Knijpertjes.nl 

Kleine en grote houten knijpers met bedrukking

Ben je op zoek naar originele relatiegeschenken om weg te geven tijdens de feestdagen? De multifunctionele grote en kleine houten knijpers van Knijpertjes.nl zijn perfect geschikt om cadeau te doen aan je werknemers en zakenrelaties. Bij ons heb je de keuze uit grote houten knijpers, vintage design knijpers, mini knijpers en magneet knijpers die allen voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo kun je de grote houten knijpers en vintage design knijpers prima gebruiken als ophanghaken en dit scheelt veel werk omdat je niet hoeft te boren. Daarnaast worden onze knijpers ook veelvuldig gebruikt als fotohouder, fotostandaard of menukaarthouder. Laat de leuke relatiegeschenken bedrukken met logo of een persoonlijke tekst en geef ze weg tijdens de kerstdagen. Dit zal een blijk van waardering zijn wat je relaties niet snel zullen vergeten en omdat de knijpers ook nog eens dagelijks gebruikt kunnen worden zal de naam van je bedrijf vaak gezien worden en in de spotlights staan!

 

Uniek Relatiegeschenk | Knijpertjes.nl Knijper gebruiken als kaarthouder | Knijpertjes.nl Uniek Relatiegeschenk | Knijpertjes.nl

Unieke & Exclusieve relatiegeschenken

De knijpers van Knijpertjes.nl staan symbool voor verbondenheid. Deze unieke en exclusieve relatiegeschenken zullen zeker in de smaak vallen bij je zakenrelaties en klanten. Geef dit jaar eens een origineel geschenk weg in plaats van de standaard relatiegeschenken en onderscheid jezelf op een positieve manier als bedrijf. Ga bijvoorbeeld voor onze knijper cadeaudoos. Dit geschenk is erg leuk om weg te geven tijdens de feestdagen. De cadeaudoos wordt geleverd inclusief gastendoekje en powerstrip zodat het geheel direct opgehangen kan worden. Als de knijper is opgehangen aan de plakstrip dan kunnen er spullen tot wel 2kg tussen de grote knijper geklemd worden. Erg handig om te gebruiken als handdoekhouder in de keuken of op het toilet. Als je op zoek bent naar multifunctionele relatiegeschenken om weg te geven tijdens de feestdagen dan ben je bij Knijpertjes.nl aan het juiste adres. Bekijk het complete aanbod in onze webshop. We maken originele en exclusieve relatiegeschenken geheel naar jouw wens.

Laat je inspireren!

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten schrijf je dan in!