Knijpers als klemmen gebruiken

Klemmen in de vorm van wasknijpers

Wasknijpers zijn voor veel verschillende doeleinden te gebruiken, maar de meeste mensen denken dat ze alleen maar gebruikt kunnen worden om de was mee op te hangen. Dat is ook niet vreemd, omdat dit in de meeste situaties ook het geval is. Wij van Knijpertjes.nl hebben vele houten knijpers in ons assortiment die verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen en erg bruikbaar zijn voor diverse doeleinden.

Houten knijpers gebruiken als handige klemmen

Onze houten knijpers zijn onder andere handig om te gebruiken als klemmen om allerlei materialen aan elkaar vast te maken. Met een houten knijper klem kun je bijvoorbeeld folders, menukaarten of foto’s vast klemmen en ze presenteren of gebruiken om spulletjes mee op te bergen zodat ze aan elkaar blijven zitten. Ook zijn onze houten knijpers ontzettend handig en decoratief om zakjes mee dicht te klemmen zodat deze goed sluiten.

Houten klemmen groot | Knijpertjes.nl  Houten Klemmen kopen? | Knijpertjes.nl  Gepersonaliseerde klemmen | Knijpertjes.nl  Houten klemmen online bestellen? | Knijpertjes.nl

Houten klemmen in verschillende afmetingen verkrijgbaar

In de webshop van Knijpertjes ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar handige houten klemmen om verschillende materialen aan elkaar vast te klemmen. Je vindt bij ons onder andere unieke houten klemmen welke verkrijgbaar zijn in verschillende formaten. Van mini knijpers van 25mm tot grote houten knijpers van wel 16cm. Mini knijpers, grote wasknijpers en kleine wasknijpertjes kunnen gebruikt worden voor allerlei doeleinden. Met onze houten klemmen kun je allerlei spullen ophangen en vast klemmen.

Gepersonaliseerde houten klemmen

Onze klemmen zijn te koop in diverse kleuren en uitvoeringen, zodat er voor iedereen een passende houten klem tussen zit. Deze houten knijpers zijn ook erg leuk om weg te geven als leuk bedankje of als een relatiegeschenk. Je hebt de mogelijkheid om de knijpers bij ons te laten bedrukken of graveren met je logo of leuke tekst, hierdoor  kun je onze producten helemaal personaliseren en dit maakt het tot een exclusief relatiegeschenk of origineel bedankje waar de ontvanger leuke items tussen kan klemmen.

Originele bedankjes online bestellen | Knijpertjes.nl  Gepersonaliseerde grote klemmen | Knijpertjes.nl  Decoratieve houten klemmen | Knijpertjes  Grote klemmen wit | Knijpertjes.nl

Gebruik onze knijpers voor diverse doeleinden

Onze knijpers zijn natuurlijk niet alleen te gebruiken als houten klem, maar ze kunnen ook voor talloze andere doeleinden gebruikt worden. De knijpers kun je bijvoorbeeld ook gebruiken als ophanghaken voor handdoeken in de keuken of op het toilet, je kunt ze gebruiken als fotostandaard en als visitekaarthouders. Onze houten knijpers worden ook vaak ingezet als promotionele producten of relatiegeschenk om weg te geven tijdens de feestdagen. Het zijn leuke bedankjes om weg te geven als blijk van waardering voor de fijne (zaken-) relatie die je hebt opgebouwd. Onze houten wasknijper producten kunnen gepersonaliseerd worden door ze te laten voorzien van een gravure of bedrukking naar eigen keus. Dit kan een leuke persoonlijke tekst zijn maar je kunt er ook voor kiezen om de knijpers te laten graveren of bedrukken met het logo van je bedrijf.

Neem gerust contact op met Knijpertjes.nl en informeer naar de mogelijkheden!