Welkom in de wereld van Knijpertjes en laat je inspireren!

Knijpers als klemmen gebruiken

Wasknijpers zijn voor veel verschillende doeleinden te gebruiken, maar de meeste mensen denken dat ze alleen maar gebruikt kunnen worden om de was mee op te hangen. Dat is ook niet vreemd, omdat dit in de meeste situaties ook zo het geval is. Wij van Knijpertjes.nl hebben vele knijpers in ons assortiment die verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen en erg bruikbaar zijn voor diverse doeleinden. De houten knijpers zijn onder andere handig om te gebruiken als klemmen om allerlei materialen aan elkaar vast te maken. Met een houten knijper klem kun je bijvoorbeeld folders, menukaarten of foto’s vast klemmen en ze presenteren of gebruiken om spulletjes mee op te bergen zodat ze aan elkaar blijven zitten. Ook zijn onze houten knijpers ontzettend handig en decoratief om zakjes te sluiten.

Houten klem | Knijpertjes.nl Houten Klemmen | Knijpertjes.nl Leuk relatiegeschenk | Knijpertjes.nl Handige houten klem | Knijpertjes

Houten klem in verschillende afmetingen verkrijgbaar

In de webshop van Knijpertjes ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar handige houten klemmen om verschillende materialen aan elkaar vast te zetten. Je vindt bij ons onder andere unieke houten knijpers welke verkrijgbaar zijn in verschillende formaten. Van mini knijpertjes van 25mm tot grote houten knijpers van wel 16cm. Mini knijpers, grote wasknijpers en kleine knijpertjes kunnen gebruikt worden voor allerlei doeleinden. Onze knijper producten zijn te koop in diverse kleuren en uitvoeringen, zodat er voor iedereen een passende knijper tussen zit. De houten knijpers zijn ook erg leuk om weg te geven als leuk bedankje of als een relatiegeschenk. Je hebt de mogelijkheid om de knijpers bij ons te laten bedrukken of graveren met je logo of leuke tekst, hierdoor  kun je onze producten helemaal personaliseren en dit maakt het tot een exclusief relatiegeschenk of origineel bedankje.

   Leuke knijper | Knijpertjes.nl

Gebruik ze voor diverse doeleinden

Onze knijpers zijn natuurlijk niet alleen te gebruiken als houten klem, maar ze kunnen ook voor talloze andere doeleinden gebruikt worden. De knijpers kun je bijvoorbeeld ook gebruiken als ophanghaken voor handdoeken in de keuken of op het toilet, je kunt ze gebruiken als fotostandaard en als visitekaarthouders. Onze houten knijpers worden ook vaak ingezet als promotionele producten of relatiegeschenk om weg te geven tijdens de feestdagen. Het zijn daarom leuke bedankjes om weg te geven als blijk van waardering voor de goede (zaken)relatie. Ze kunnen ook gepersonaliseerd worden door ze te laten voorzien van een gravure naar eigen keus. Dit kan een leuke persoonlijke tekst zijn maar je kunt er ook voor kiezen om het te laten graveren met het logo van je bedrijf. Neem contact op met Knijpertjes.nl en informeer naar de mogelijkheden!

Laat je inspireren!

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten schrijf je dan in!